michaelscarn

Çalışkan
Araştırmalar sonucunda S24 FE almaya karar verdim. Bütçem maksimum 30 bin, ideal olaraksa 25 bin civarıydı. Telefonu nakit olarak 27.649 TL'ye satan MediaMarkt gibi satıcılar var fakat alışveriş kredisi ve 6 ay taksit avantajlarından dolayı N11'i tercih etmeyi düşünüyorum. Cephane Teknoloji, Bitti Bitiyor gibi satıcılardan telefonu almak ne kadar mantıklı sizce? Eğer beklersem 1-2 aya nakit de alabilirim ve uyguna gelir fakat kendim de ailemin vereceği paraya katkıda bulunup vade farkını kendim ödeyerek kapatmayı düşünüyorum.

N11 güvenilir midir? Bahsettiğim satıcılardan alışveriş yapmalı mıyım?
S25 FE beklemeye ve fiyatına değer mi? 33 binlerde çıkacağını görmüştüm, pek beklemeyi düşünmüyorum ama fikrinizi almak isterim.

Teşekkürler.

Araştırmalar sonucunda S24 FE almaya karar verdim. Bütçem maksimum 30 bin, ideal olaraksa 25 bin civarıydı. Telefonu nakit olarak 27.649 TL'ye satan MediaMarkt gibi satıcılar var fakat alışveriş kredisi ve 6 ay taksit avantajlarından dolayı N11'i tercih etmeyi düşünüyorum. Cephane teknoloji, bitti bitiyor gibi satıcılardan telefonu almak ne kadar mantıklı sizce? Eğer beklersem 1-2 aya nakit de alabilirim ve uyguna gelir fakat kendim de ailemin vereceği paraya katkıda bulunup vade farkını kendim ödeyerek kapatmayı düşünüyorum.

S25 FE beklemeye ve fiyatına değer mi? 33 binlerde çıkacağını görmüştüm, pek beklemeyi düşünmüyorum ama fikrinizi almak isterim.

Teşekkürler.

Bittibitiyor güvenilirdir, oradan alabilirsiniz. S25 FE 3 güne çıkıyor; siz bilirsiniz, bekleyip beklememek size kalmış. S25 FE'nin, S24 FE'ye yakın fiyatlarda çıkacağına dair (20K seviyelerinde) iddialar var. Aradaki farkların hafif, ince olması, ön kamerada iyileştirme ve LTPO ekran olacağı yönünde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bittibitiyor güvenlidir oradan alabilirsiniz.
S25 FE 3 güne çıkıyor siz bilirsiniz bekleyip beklememek size kalmış.
S25 FE S24 FEnin yakın fiyatlarında çıkacak (20k seviyelerinde) iddialar var ve aradaki fark hafif ince olması ön kamerada iyileştirme ve ltpo ekran getirileceği yönünde.
Bu kadar yakın zamanda çıkacağını bilmiyordum, kararımı çıktıktan sonra vereceğim o zaman. Hafif iyileştirmeler dışında, fiyatı yüksek çıksa (29k+ fiyata çıksa s25 fe) almak için bir sebep mi bu saydıklarınız yoksa 24 fe ile devam edilebilir mi? Ayrıca güncelleme desteği telefon yeni olduğu için biraz daha uzun olur diye tahmin ediyorum, doğru mudur? İşlemcisi sanırım aynıymış, benim için en önemli konu ısınma seviyesi ve sanırım pek de fark yok aralarında bu konuda.

Bu kadar yakın zamanda çıkacağını bilmiyordum, kararımı çıktıktan sonra vereceğim o zaman. Hafif iyileştirmeler dışında, fiyatı yüksek çıksa (29k+ fiyata çıksa S25 FE) almak için bir sebep mi bu saydıklarınız yoksa 24 FE ile devam edilebilir mi? Ayrıca güncelleme desteği telefon yeni olduğu için biraz daha uzun olur diye tahmin ediyorum, doğru mudur? İşlemcisi sanırım aynıymış, benim için en önemli konu ısınma seviyesi ve sanırım pek de fark yok aralarında bu konuda.

İşlemcide 2400e den 2400'e geçildi. Çok fark yok desem yeridir. Daha çok ucuz S24+ olmuş S25 FE. 29k altı fiyatlarla çıkarsa alın. Ama 30k üstü olursa alınmaz S24 FE alın.
Güncelleme desteği 6-7 yıl arasında olacak deniliyor. Son güncellemelerinde zorluk yaşayabilir RAM'den dolayı.
Isınma sorununu ortadan kaldıracak mı Samsung bilmiyorum. 3 güne belli olacak her şey.

İşlemcide 2400e den 2400'e geçildi. Çok fark yok desem yeridir. Daha çok ucuz S24+ olmuş S25 FE. 29k altı fiyatlarla çıkarsa alın. Ama 30k üstü olursa alınmaz S24 FE alın.
Güncelleme desteği 6-7 yıl arasında olacak deniliyor. Son güncellemelerinde zorluk yaşayabilir RAM'den dolayı.
Isınma sorununu ortadan kaldıracak mı Samsung bilmiyorum. 3 güne belli olacak her şey.
Teşekkürler. Uygun çıkarsa ve uygun satıcıda bulursam tercihimi S25 FE'den kullanacağım gibi duruyor, öbür türlü pek bir anlamı yok.

@michaelscarn, eğer S25 FE 30k seviyelerinde satışa çıkarsa biraz bütçeyi zorlayıp Honor 400 Pro'da bakılabilinir.
Çok kez tavsiye edildiğini gördüm fakat Samsung kullanmaya karar kıldım, güncelleme desteği ve marka adı beni çekiyor. Çok telefonlarla ilgili biri olmadığımdan benim açımdan bilinmedik markalara da yönelmek istemiyorum, işi sağlama almak istiyorum. Fakat yine de öneri için teşekkürler

S24 FE yanlış tercih olur gibi ama illa alınacaksa bilindik satıcılardan alınmalı. Sırf taksit diye bilinmedik satıcıdan alıp faiz vermeye gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırmalar sonucunda S24 FE almaya karar verdim. Bütçem maksimum 30 bin, ideal olaraksa 25 bin civarıydı. Telefonu nakit olarak 27.649 TL'ye satan MediaMarkt gibi satıcılar var fakat alışveriş kredisi ve 6 ay taksit avantajlarından dolayı N11'i tercih etmeyi düşünüyorum. Cephane Teknoloji, Bitti Bitiyor gibi satıcılardan telefonu almak ne kadar mantıklı sizce? Eğer beklersem 1-2 aya nakit de alabilirim ve uyguna gelir fakat kendim de ailemin vereceği paraya katkıda bulunup vade farkını kendim ödeyerek kapatmayı düşünüyorum.

Teşekkürler.
Güvenilir, bütçeniz nedir?

S24 FE yanlış tercih olur gibi ama illa alınacaksa bilindik satıcılardan alınmalı. Sırf taksit diye bilinmedik satıcıdan alıp faiz vermeye gerek yok.
Bende S24 FE almayı düşünüyorum. Kullanıcı yorumlarına değer veriyorum. Yanlış tercih olmasının sebebi nedir? Açıklar mısınız? Konu sahibi ve benim gibi almayı düşünenler için fikir olmuş olur.