Neresi yanlış S24 FE'nin? 30 bine başka önerin varsa söyle.S24 FE yanlış tercih olur gibi ama illa alınacaksa bilindik satıcılardan alınmalı. Sırf taksit diye bilinmedik satıcıdan alıp faiz vermeye gerek yok.
Detaylar
Kim cevapladı?Bir arkadaşım almıştı. Hiç memnun değildi. Dediğine göre; çekim gücü düşük, ekranı kalitesiz, ekran çerçeveleri kalın, batarya az gidiyor, şarj hızı düşük, kutusu boş(kılıf/şarj aleti derken +2 bin TL daha masraf çıkarmış), parmak izi okuyucusu yavaş, 8 GB RAM'in güncelleme garantisi verilen süre (7 yıl) boyunca yetmeyeceğini söylüyordu. Oyun oynarken örneğin PUBG'de 90 FPS ile sınırlı kaldığını, cihazın kısa sürede sıcaklığının arttığını ve iyi soğutamadığı için performanstan kısarak; genellikle daha düşük FPS'ler aldığını anlatmıştı. En sonunda satıp kurtuldu. Şahsen böyle olumsuz deneyimlerin de kullanıcı forumlarında çok sayıda olduğunu bildiğimden, kendime almam. Alıp almamak herkesin kendi tercihidir. Bu konuda değerli sosyal üyelerinden anlayış beklerim. Exynosların üretiminden ve kullanılmasından vazgeçene kadar tüm Exynoslu cihazların boykot edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ucuz da değil ki 30 bin TL veriyorsun, baştan aşağı kısıtlanmış bir cihaz alıyorsun. Böyle olmamalı.Bende S24 FE almayı düşünüyorum. Kullanıcı yorumlarına değer veriyorum. Yanlış tercih olmasının sebebi nedir? Açıklar mısınız? Konu sahibi ve benim gibi almayı düşünenler için fikir olmuş olur.
Ne merak ediyorsanız hepsini cevaplarım. Pili az gidiyor demek yerine direkt ekran sürelerini atabilirim. Ekranı kalitesiz mi gidip bir teknoloji marketinde deneyebilirsiniz. Arkadaşlarımın niyeyse Exynos'la bir alıp vermedikleri var. Exynos 2400 ve 2400e rakiplerinden geride işlemciler. Bunu tartışmaya gerek yok ama 30 bin bütçeyle alabileceğiniz daha güçlü hiçbir şey yok, ayrıca abartılıdığı kadar da kötü değil. Çıktıktan yaklaşık 10 gün sonra elimdeydi telefon, 1 yıldır kullanıyorum, kendimde de düz S24 var, 2 tane S23 FE'm var, S22 kullandım, sanırım bu bozuk telefonlar sadece bana denk gelmiyor. Hiçbiri ne çekim olarak yolda bıraktı ne güç olarak. Dediğim gibi elimde telefon var, her türlü testi yapar sonuçlarını paylaşırım.Bende S24 FE almayı düşünüyorum. Kullanıcı yorumlarına değer veriyorum. Yanlış tercih olmasının sebebi nedir? Açıklar mısınız? Konu sahibi ve benim gibi almayı düşünenler için fikir olmuş olur.
ArqeNade
Uzman