DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Arkadaşlar esenlikler. 3-4 civarı zorunlu, 3-4 civarı da isteğe bağlı olmak üzere almam gereken kitaplar var. Bunlar ekonomi dersim için gerekli. İnternette Amazon dahil birkaç sitede sıfırı minimum 500 TL olmak üzere diğer kitapları da eklersek sadece ekonomi dersi için 2000 TL'yi bulmakta hatta geçmekte. İnternete basım yılları farklı birkaç kitap buldum, bana gerekli olan Türkmen Kitapevi. Daha önce bu siteden alışveriş yapmış olanlar yardımcı olabilir mi, deneyimleriniz nasıl?

Hangi okulda okuyorsun? Zorunlu olduğunu kim söyledi? Üniversitelerde zorunlu diyerek hocalar kendi ya da tanıdıklarının kitaplarını aldırıyor, dikkat etmelisin.

Hangi okulda okuyorsun? Zorunlu olduğunu kim söyledi? Üniversitelerde zorunlu diyerek hocalar kendi ya da tanıdıklarının kitaplarını aldırıyor, dikkat etmelisin.
Adnan Menderes Üniversitesi lakin bize detaylı bir kağıt verildi, orada şöyle yazıyor "öğrencinin bu kitapları edinmesi zorunludur, ders notları tek başına yeterli olmayacaktır". Ders esnasında durumu olmayanlar için gerekli sayfaları PDF şeklinde çektirip dijital ortamdan sunabileceğini belirtti lakin ben okulda kitabın önümde olmasını istiyorum, gerekli notlara hızlıca erişmek adına. Notlarımı zaten Samsung Notes kulanarak AI'la birlikte alıyorum ama yine de kitap lazım olur gibime geldi.