Boromir

Uzman
Arkadaşlar, son 5–10 senedir NAGA V2 PRO kullanıyorum. “Değiştirsem mi?” kafasına girdim. Evde kardeşimin Superlight’ı vardı, denedim. İlk başta çok güzel geldi ama sonra CS oynarken çok hafif ve küçük geldi.

Şimdi elimde yine NAGA V2 PRO var. “Daha hafif bir mouse’a geçsem bana daha mı iyi olur?” dedim. Yani mouse değiştirsem iyi mi olur, kötü mü olur bilemedim. Benim gibi mouse değiştirmiş olan biri var mı? Varsa tavsiyeleri neler?

Sana Scyrox V8/Lamzu Thorn mix bir mouse lazım, aklıma öyle bir model gelmedi hiç.
@Toby Fox var mı Naga V2 Pro'ya benzer model? Scimitar gider gibi ama çok yaşlı mouse o da ya.

Alışana kadar garip hisettirir ancak bir daha eline ağır bir mouse alamazsın. Rekabetçi oyunlar oynayan biriyseniz zaten hafif bir cihazla daha rahat edersiniz.

Bence kardeşinizin faresi ile bir süre oynayın.
Valla aslinda iyi gibi ama bu NAGA V2'de bildginiz kocaman. Eline avcuna sigiyor. Simdi CS mesela. 2.5 sens 1600DPI oynuyorum. Agir oldugundan yuksek sens kaldiriyor. Biraz daha dayanayim o zaman. Belki Deathadder v4 pro olabilir.

Alışana kadar garip hisettirir ancak bir daha eline ağır bir mouse alamazsın. Rekabetçi oyunlar oynayan biriyseniz zaten hafif bir cihazla daha rahat edersiniz.

Bence kardeşinizin faresi ile bir süre oynayın.
Alisana kadar bir su logitech superlight x ile oynayacagim bakalim nasil olacak.

Son düzenleme: