Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba. Nakil başvurusu yaptım şu an aralık ayının 1'inde gideceğim okuldan nakil yapacağım yani. Şu anki okulda hoca sözlü mu verdi ancak ben nakil alacağım gittiğim okuldaki hoca sözlümü değiştirebilir mi?

Hocam meraktan soruyorum, kaçıncı sınıfsınız ve nakil yaparken hangi puana bakıyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gitmek istediğin okulun en düşük puanlı öğrencisinden daha yüksek puanın(LGS puanın) varsa ve kontenjan sorunu yoksa nakil yapabiliyorsun. LGS puanı dedim ama kaçıncı sınıfsan hangi yıl liseye girdiysen o yıla göre bakman gerekiyor.

Gitmek istediğin okulun en düşük puanlı öğrencisinden daha yüksek puanın(LGS puanın) varsa ve kontenjan sorunu yoksa nakil yapabiliyorsun. LGS puanı dedim ama kaçıncı sınıfsan hangi yıl liseye girdiysen o yıla göre bakman gerekiyor.

11. sınıfım fakat ben OBP ile girmek istiyorum.

11. sınıfım fakat ben OBP ile girmek istiyorum.
11. Sınıfsan OBP ile nakil alamazsın. Senin durumunda yani 11. sınıfken sınavsız bir liseye geçmek istiyorsan 10 sınıfın yıl sonu genel ortalamasına göre nakil alabilirsin. Sadece 9. sınıfsan 6. 7. 8. sınıfın ortalaması olan OBP'ye bakılıyor.

Çözüm