Detaylar
Kim cevapladı?emre259
Uzman
Hangi banka o 1 yıldır tüm kartları asgari ödüyorum hiç kısıtlama yemedimArkadaşlar, ben hep asgari ödediğim için ekstrenin tamamını ödeyemediğimden kısıtlama yemişim.
Nakit avans çekemiyorum. Limiti nakite çevirmenin bir yolu var mıdır, altın almak gibi?
Benim daha önce kapanmıştı ödeyemediğim için tekrar açtıktan sonra böyle bir sıkıntı oldu.Hangi banka o 1 yıldır tüm kartları asgari ödüyorum hiç kısıtlama yemedim
- Makaleler
- 3
Borcun tamamını ödemeden açmazlar muhtemelen.
Pos cihazı olan bir işletmeden komisyonu ödeyeceğini söyleyip karttan çekmesini, sana nakit vermesini isteyebilirsin. Aklıma başka yöntem gelmiyor.
Pos cihazı olan bir işletmeden komisyonu ödeyeceğini söyleyip karttan çekmesini, sana nakit vermesini isteyebilirsin. Aklıma başka yöntem gelmiyor.
Evet başka yolu yok öyle bir tanıdık da yok maalesef random gidip de sormak istemiyorum.Borcun tamamını ödemeden açmazlar muhtemelen.
Papara çalışırken banka/kredi kartı ile Papara hesabına para yükleyebiliyorduk. Tabi günlük en fazla 25.000 TL. O parayı bir arkadaşının Papara hesabına atıp oradan IBAN’ına gönderebiliyorduk. Şimdi Papara IBAN’a para atamıyor. Aynı mantığı kullanarak başka para cüzdanlarla denenebilir.
Dediğiniz şekil kullanıyordum aynen ben de. Bir sürü cüzdan uygulaması denedim paycell hariç hiçbirinde kredi kartından çekme yok. Onda da aynı mantık kullanılabilir bakiye gözükmüyor fakat başka paycelliye atmayı denemedim.Papara çalışırken banka/kredi kartı ile Papara hesabına para yükleyebiliyorduk. Tabi günlük en fazla 25.000 TL. O parayı bir arkadaşının Papara hesabına atıp oradan IBAN’ına gönderebiliyorduk. Şimdi Papara IBAN’a para atamıyor. Aynı mantığı kullanarak başka para cüzdanlarla denenebilir.
Paycell karttaki bakiyeyi Kassa isimli uygulamayı kullanarak Kassa bakiyeme yükleyebiliyorum. Kassa uygulamasından da IBAN’a atabiliyorum ama doğrulanmış hesaplarda günlük 5.000 TL yükleme yapabiliyoruz. Eğer sizi kurtarırsa Kassa uygulamasını deneyin ama doğrulanmamış hesaplarda günlük 2.750 TL limit var. Hesabı doğrulamak için de QNB müşterisi olmanız lazım. QNB uygulamasına yönlendiriyor doğrulama için. Enpara ile olmuyor belki Enpara da QNB’ye bağlı diye düşünebilirsiniz diye belirtmek isterim.Dediğiniz şekil kullanıyordum aynen ben de. Bir sürü cüzdan uygulaması denedim paycell hariç hiçbirinde kredi kartından çekme yok. Onda da aynı mantık kullanılabilir bakiye gözükmüyor fakat başka paycelliye atmayı denemedim.
Şu anda en yapılabilir yöntem kredi kartı limitini kullanarak Paycell hesabına bakiye yüklemesi yapılıp daha sonra Paycell sanal kartı kullanarak Kassa bakiyesine yükleme yapılması gibi görünüyor. Kassa’dan da IBAN’a çekim yapabilirsiniz. Tabi hepsi limitler dahilinde oluyor.
Teşekkür ederim eşim qnb müşterisi ben bir daha uğraşamam ona kassa açıp yapmayı düşünüyorum fakat paycellden aktarırken nasıl aktarmalıyım hangi seçenekle çünkü aktarılabilir bakiye 0 gözüküyor.Paycell karttaki bakiyeyi Kassa isimli uygulamayı kullanarak Kassa bakiyeme yükleyebiliyorum. Kassa uygulamasından da IBAN’a atabiliyorum ama doğrulanmış hesaplarda günlük 5.000 TL yükleme yapabiliyoruz. Eğer sizi kurtarırsa Kassa uygulamasını deneyin ama doğrulanmamış hesaplarda günlük 2.750 TL limit var. Hesabı doğrulamak için de QNB müşterisi olmanız lazım. QNB uygulamasına yönlendiriyor doğrulama için. Enpara ile olmuyor belki Enpara da QNB’ye bağlı diye düşünebilirsiniz diye belirtmek isterim.
Paycell sanal kartı olması lazım. O sanal kartı kullanarak Kassa uygulamasında kart bilgilerini girip bakiye yüklemesi yapabilirsiniz. Ben kendi hesaplarımda hep yaptım ama siz eşiniz üzerinden yaparsanız belki sorun çıkabilir. Gerçi denemeden bilemeyiz. Kassa işinize yaramazsa önce cüzdan sil yapıp sonra hesap sil yaparak Kassa hesabınızı silebilirsiniz.Teşekkür ederim eşim qnb müşterisi ben bir daha uğraşamam ona kassa açıp yapmayı düşünüyorum fakat paycellden aktarırken nasıl aktarmalıyım hangi seçenekle çünkü aktarılabilir bakiye 0 gözüküyor.
Sorun çıkmadan kastım Paycell’e kendi adiniza kayitli kartla bakiye yukleyebiliyorsunuz diye biliyorum. Kassa için de ayni sey olabilir ama Paycell kartlarda isim alani önemli olmayabilir. O parayı Kassa uygulamasına yükledikten sonra Kassa uygulama hesabi kimin üzerineyse o kişinin IBAN’larına atabilirsiniz sadece diye hatırlıyorum. Öyle bir durum vardi sanirim ama bir bakın yine de.
Yeni konular
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-