Hocam şimdi uygulamayı indirip deniyeyim dedim, kassa uygulamasına direkt kredi kartından para yatırabildim papara gibi. Sonrasında para gönder diyince rehberden gönder telefon numarasıyla gönder, kassa adıyla gönder, qr ile gönder çıkıyor. Paycelli araya katmadan buradan transfer edemez miyim direkt?Paycell sanal kartı olması lazım. O sanal kartı kullanarak Kassa uygulamasında kart bilgilerini girip bakiye yüklemesi yapabilirsiniz. Ben kendi hesaplarımda hep yaptım ama siz eşiniz üzerinden yaparsanız belki sorun çıkabilir. Gerçi denemeden bilemeyiz. Kassa işinize yaramazsa önce cüzdan sil yapıp sonra hesap sil yaparak Kassa hesabınızı silebilirsiniz.
Sorun çıkmadan kastım Paycell’e kendi adiniza kayitli kartla bakiye yukleyebiliyorsunuz diye biliyorum. Kassa için de ayni sey olabilir ama Paycell kartlarda isim alani önemli olmayabilir. O parayı Kassa uygulamasına yükledikten sonra Kassa uygulama hesabi kimin üzerineyse o kişinin IBAN’larına atabilirsiniz sadece diye hatırlıyorum. Öyle bir durum vardi sanirim ama bir bakın yine de.
Detaylar
Kim cevapladı?Para Çek ile IBAN’a göndermeyi deneyin hocam ama keşke araya Paycell’i koysaydınız. Yasal durumlardan dolayı kredi kartiyla bakiye yüklemesinde direkt nakit alınamıyordu. Bir deneyin bakalım. Olmazsa Kassa kartınız ile başka yere aktarmayı denersiniz. Paycell gibi. Kassa kart banka kartı olarak geçtiği için kredi karti muamelesi görmeyebilir.Hocam şimdi uygulamayı indirip deniyeyim dedim, kassa uygulamasına direkt kredi kartından para yatırabildim papara gibi. Sonrasında para gönder diyince rehberden gönder telefon numarasıyla gönder, kassa adıyla gönder, qr ile gönder çıkıyor. Paycelli araya katmadan buradan transfer edemez miyim direkt?
Size önerim bunları denerken 50 TL 100 TL gibi ufak miktarlarla denemeniz. Direkt 5000 yükleyip de parayı çekememe riski insanı üzebilir.
5₺ ile deniyorum hocamPara Çek ile IBAN’a göndermeyi deneyin hocam ama keşke araya Paycell’i koysaydınız. Yasal durumlardan dolayı kredi kartiyla bakiye yüklemesinde direkt nakit alınamıyordu. Bir deneyin bakalım. Olmazsa Kassa kartınız ile başka yere aktarmayı denersiniz. Paycell gibi. Kassa kart banka kartı olarak geçtiği için kredi karti muamelesi görmeyebilir.
Size önerim bunları denerken 50 TL 100 TL gibi ufak miktarlarla denemeniz. Direkt 5000 yükleyip de parayı çekememe riski insanı üzebilir.
Süper hocam. Ben de kartları döndürmekle uğraşan biri olarak böyle bir yol bulmuştum. Mevcut durumlar şartlar keşke bu duruma sürüklemeseydi bizi ama yapacak bir şey yok. İşinizin çözülmesine sevindim. Sağlıcakla kalın.5₺ ile deniyorum hocamDediğiniz gibi bu bakiyeler aktarılmazsa bile eşimin hesabına aktarıp ordan IBANa aktarma şansım olduğu için direkt denedim. Hocam şuan canlı denedim, karttan 5 attım banka hasabına havale etti. Çok teşekkür ederim size hayatımı kurtardınız.
Umarım yetkililer bu yolu da görüp önünü kapatmaz. Yoksa başka yollar aramak zorunda kalacağız.
Valla yarın altın alacaktım son çare şuan bir yandan öğrenciyim o yüzden döndürmek zorundayım gittiği yere kadar, su gibi geldiniz. Son olarak hesabı nasıl onaylayabilirim? Eşim qnb müşterisi olduğu için onun onaylamak istiyorum.Süper hocam. Ben de kartları döndürmekle uğraşan biri olarak böyle bir yol bulmuştum. Mevcut durumlar şartlar keşke bu duruma sürüklemeseydi bizi ama yapacak bir şey yok. İşinizin çözülmesine sevindim. Sağlıcakla kalın.
Umarım yetkililer bu yolu da görüp önünü kapatmaz. Yoksa başka yollar aramak zorunda kalacağız.![]()
Sanırım otomatik oldu müşteri olduğu için. Beni paso qnb appine yollamaya çalışıyor zaten.
Cüzdan doğrulama ile ilgili popup çıkıyodu. Benim zaten onaylı olduğu için tam olarak yol gösteremiyorum. Uygulamadan çıkıp girdiğinizde belki yine çıkabilir.Valla yarın altın alacaktım son çare şuan bir yandan öğrenciyim o yüzden döndürmek zorundayım gittiği yere kadar, su gibi geldiniz. Son olarak hesabı nasıl onaylayabilirim? Eşim qnb müşterisi olduğu için onun onaylamak istiyorum.
Ana sayfada sağ en üstte ayar simgesi var ona basın. Daha sonra Cüzdan Ayarlarına dokunun. Daha sonra Limitlere girin. Sayfanın en altında Cüzdanınız doğrulandı diyorsa doğrulanmıştır.
Evet farkettim onda çıkmıyor bende çıkıyor zaten sürekli otomatik olmuş. Tekrardan çok teşekkür ederim hocam müteşekkirim, hayırlı akşamlar dilerimCüzdan doğrulama ile ilgili popup çıkıyodu. Benim zaten onaylı olduğu için tam olarak yol gösteremiyorum. Uygulamadan çıkıp girdiğinizde belki yine çıkabilir.
Ana sayfada sağ en üstte ayar simgesi var ona basın. Daha sonra Cüzdan Ayarlarına dokunun. Daha sonra Limitlere girin. Sayfanın en altında Cüzdanınız doğrulandı diyorsa doğrulanmıştır.
Ne demek hocam işinizin çözülmesine sevindim. Hoşça kalın keyifli akşamlar ve hafta sonları diliyorum. Esen kalın.Evet farkettim onda çıkmıyor bende çıkıyor zaten sürekli otomatik olmuş. Tekrardan çok teşekkür ederim hocam müteşekkirim, hayırlı akşamlar dilerim
Yeni konular
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-