Samsung A34 cihazımda nano ekran koruyucu var ve ayarlarda ekran sekmesinde dokunma hassasiyetini artır diye bir seçenek var, açmalı mıyım? Cihaz parmak izimi okuyor sıkıntı yok ancak açıklamaya "Ekran koruyucularla kullanmak için" yazısını görünce açmalı mıyım diye düşündüm. Acaba hassasiyeti normale göre düşükte ben mi fark etmedim?
Detaylar
Kim cevapladı?Sorun yoksa açmaya gerek yok.Samsung A34 cihazımda nano ekran koruyucu var ve ayarlarda ekran sekmesinde dokunma hassasiyetini artır diye bir seçenek var, açmalı mıyım? Cihaz parmak izimi okuyor sıkıntı yok ancak açıklamaya "Ekran koruyucularla kullanmak için" yazısını görünce açmalı mıyım diye düşündüm. Acaba hassasiyeti normale göre düşükte ben mi fark etmedim?
- Makaleler
- 9
Dokunma da sorun yoksa açmanıza gerek yok.
- Makaleler
- 1
Ekranı dokunurken sorun yaşamıyorsan kurcalamana gerek yok.
Parmağın kaymaz, ekran parmağını falan algılamazsa işlem yaparsın.
Ben ayarı aktif ettim, sorun yaşamıyorum.
Parmağın kaymaz, ekran parmağını falan algılamazsa işlem yaparsın.
Ben ayarı aktif ettim, sorun yaşamıyorum.
Keyfi, sorun yasiyorsan acarsin.Samsung A34 cihazımda nano ekran koruyucu var ve ayarlarda ekran sekmesinde dokunma hassasiyetini artır diye bir seçenek var, açmalı mıyım? Cihaz parmak izimi okuyor sıkıntı yok ancak açıklamaya "ekran koruyucularla kullanmak için" yazısını görünce açmalı mıyım diye düşündüm. Acaba hassasiyeti normale göre düşükte ben mi fark etmedim?