6825

Uzman
Samsung A34 cihazımda nano ekran koruyucu var ve ayarlarda ekran sekmesinde dokunma hassasiyetini artır diye bir seçenek var, açmalı mıyım? Cihaz parmak izimi okuyor sıkıntı yok ancak açıklamaya "Ekran koruyucularla kullanmak için" yazısını görünce açmalı mıyım diye düşündüm. Acaba hassasiyeti normale göre düşükte ben mi fark etmedim?

Samsung A34 cihazımda nano ekran koruyucu var ve ayarlarda ekran sekmesinde dokunma hassasiyetini artır diye bir seçenek var, açmalı mıyım? Cihaz parmak izimi okuyor sıkıntı yok ancak açıklamaya "Ekran koruyucularla kullanmak için" yazısını görünce açmalı mıyım diye düşündüm. Acaba hassasiyeti normale göre düşükte ben mi fark etmedim?
Sorun yoksa açmaya gerek yok.

Ekranı dokunurken sorun yaşamıyorsan kurcalamana gerek yok.
Parmağın kaymaz, ekran parmağını falan algılamazsa işlem yaparsın.

Ben ayarı aktif ettim, sorun yaşamıyorum.

Samsung A34 cihazımda nano ekran koruyucu var ve ayarlarda ekran sekmesinde dokunma hassasiyetini artır diye bir seçenek var, açmalı mıyım? Cihaz parmak izimi okuyor sıkıntı yok ancak açıklamaya "ekran koruyucularla kullanmak için" yazısını görünce açmalı mıyım diye düşündüm. Acaba hassasiyeti normale göre düşükte ben mi fark etmedim?
Keyfi, sorun yasiyorsan acarsin.