Tamamen tarafsızım ama son savaş dediğim gibiydi. Naruto doğuştan Kyuubi chakrasıyla bağlantıdaydı. 15-16 yıl Kyuubi'nin chakrasıyla beraberdi. O yüzden chakra kalitesi ve kapasitesi olağanüstüydü.

Sasuke ise chakra kontrolünde alanının en iyilerindendi. Hagaromo'nun verdiği dojutsuyla beraber arşa çıktı. Kuyrukluları kendi içine çekseydi büyük ihtimal dediğim gibi kazanırdı. Ama zaman ve ortam izin vermedi.

Kishimato bulucam seni.
Fikrimde aynıyım.
Dojutsu ve özel çakra = Benim favoriler.

Rinneganının bir sınırı yoktu. Sadece chakra yetersizliği yaşıyordu. Boruto mangasında da sık sık görüldü. Sasuke yeterli miktarda chakraya sahip olsaydı Naruto'yu yenerdi.

Bence her türlü yenemezdi hocam. Pek net hatırlamasam da, savaştıkları sırada Naruto’nun kendini tuttuğu çok açık bir şekilde belli oluyordu. Sonuçta biri öldürmek, diğeri kurtarmak için savaşıyordu.

Ayrıca tam hatırlamamakla birlikte, Sasuke’nin Bijuu’ların gücünü de emdiğini hatırlıyorum. Gerçi savaşın sonlarına doğru bu güçler tükenmeye başlamıştı ama Naruto’nun da çakrası bitmişti zaten. Hatta yanlış hatırlamıyorsam, Naruto’nun kalan son çakrasını da Sasuke çalmıştı.
Tamamen tarafsızım ama son savaş dediğim gibiydi. Naruto doğuştan Kyuubi chakrasıyla bağlantıdaydı. 15-16 yıl Kyuubi'nin chakrasıyla beraberdi. O yüzden chakra kalitesi ve kapasitesi olağanüstüydü.

Sasuke ise chakra kontrolünde alanının en iyilerindendi. Hagaromo'nun verdiği dojutsuyla beraber arşa çıktı. Kuyrukluları kendi içine çekseydi büyük ihtimal dediğim gibi kazanırdı. Ama zaman ve ortam izin vermedi.

Kishimato bulucam seni.
Hocam, inanılmaz taraf tutmuşsunuz. Herhâlde Itachi’yi birazcık, minnacık sevdiğinizden böyle düşündüğünüzü varsayıyorum.

Sürekli “çakra, çakra” diyorsunuz ama Naruto’nun çakra dışında pek özel bir gücü yoktu. Sasuke ise Rinnegan, Sharingan (Mangekyō) ve Bijuulerin gücüne sahipti.

Sasuke, sanırım sadece Shippuden’in ilk dönemlerinde —Pain savaşından önce— Naruto’dan güçlüydü.