Nasıl hayat düzene sokulur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 115
  • Etiketler Etiketler
    hayat nasıl

Uranos

Başarılı
Yer
Adana
Arkadaşlar bu aralar hayatım çok kötü ilerliyor, en büyük sorunum bence holiganlığa özenmek, yani çok fanatik Adanaspor taraftarıyım, sosyal medyada diğer tribünlerle kavga filan görünce bana çok havalı geliyor ve her maça gidip öyle olaylara karışıp 6222 yemek gibi bir düşünce geliyor bazen. Yanlış biliyorum ama elimde değil, sizce nasıl kaliteli bir hayat yaşayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğlencene bir şey diyemem, herkesin kendi zevki.

Önereceğim tek şey, saat 22.00'de uyu ve sabah 6.00'da kalk. Dinç olursun. Ben alışamadığım için uyku düzenim bozuk ama eskiden bu saatlerde uyurdum, günüm güzel geçerdi.

Arkadaşlar bu aralar hayatım çok kötü ilerliyor, en büyük sorunum bence holiganlığa özenmek, yani çok fanatik adanaspor taraftarıyım, sosyal medyada diğer tribünlerle kavga filan görünce bana çok havalı geliyor ve her maça gidip öyle olaylara karışıp 6222 yemek gibi bir düşünce geliyor bazen. Yanlış biliyorum ama elimde değil, sizce nasıl kaliteli bir hayat yaşayabilirim?

Modern köle olunca hayatın düzene giriyor. Mecburen erken yatıyorsun erken kalkıyorsun. Belirli bir düzen oluyor sabah kalk işe git sonra işle ilgilen akşam trafiğinde eve dön sonra erken yat işe git şeklinde bir düzenin oluyor. Kaliteli bir hayat konusuna gelirsek maalesef Türkiye'de çok kalite aramıyorsun :(

Geri
Yukarı Alt