Axer Reis Çalışkan Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 48 Beğeniler 20 Yer Sarıyer 19 Ekim 2025 #1 Herkese merhaba, Uyuyamıyorum. Nasıl hemen uyuyabilirim?
SadeceZinzap Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 725 Çözümler 10 Beğeniler 740 Yer Kuzey Kore, Pyongyang 19 Ekim 2025 #2 Teknolojik aletlerinin hepsini kapat, ışık olmayan bir yere geç ve gözlerini kapatıp hiç açma. Bu şekilde uykuya dalmış olursun.
Teknolojik aletlerinin hepsini kapat, ışık olmayan bir yere geç ve gözlerini kapatıp hiç açma. Bu şekilde uykuya dalmış olursun.
noby Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 902 Çözümler 2 Beğeniler 643 19 Ekim 2025 #3 Ben bir yerde görüp sayı saymayı denemiştim. Her hareket ettiğimde baştan saymaya başlayıp hemen yatabiliyordum uyuyamadığım zamanlarda.
Ben bir yerde görüp sayı saymayı denemiştim. Her hareket ettiğimde baştan saymaya başlayıp hemen yatabiliyordum uyuyamadığım zamanlarda.
KS KS Axer Reis Çalışkan Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 48 Beğeniler 20 Yer Sarıyer 19 Ekim 2025 #4 noby dedi: Ben bir yerde görüp sayı saymayı denemiştim. Her hareket ettiğimde baştan saymaya başlayıp hemen yatabiliyordum uyuyamadığım zamanlarda. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmuyor. SadeceZinzap dedi: Teknolojik aletlerinin hepsini kapat, ışık olmayan bir yere geç ve gözlerini kapatıp hiç açma. Bu şekilde uykuya dalmış olursun. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de hep bir şeyler düşünüyorum. Bunların hepsini deneyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2025
noby dedi: Ben bir yerde görüp sayı saymayı denemiştim. Her hareket ettiğimde baştan saymaya başlayıp hemen yatabiliyordum uyuyamadığım zamanlarda. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmuyor. SadeceZinzap dedi: Teknolojik aletlerinin hepsini kapat, ışık olmayan bir yere geç ve gözlerini kapatıp hiç açma. Bu şekilde uykuya dalmış olursun. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de hep bir şeyler düşünüyorum. Bunların hepsini deneyeceğim.
noby Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 902 Çözümler 2 Beğeniler 643 19 Ekim 2025 #5 Axer Reis dedi: Bu sefer de hep bir şeyler düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sayı saydığın zaman bir şey düşünmüyorsun. Bu yüzden hemen uyuyorum ben. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2025
Axer Reis dedi: Bu sefer de hep bir şeyler düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sayı saydığın zaman bir şey düşünmüyorsun. Bu yüzden hemen uyuyorum ben.
KS KS Axer Reis Çalışkan Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 48 Beğeniler 20 Yer Sarıyer 19 Ekim 2025 #6 noby dedi: Sayı saydığın zaman bir şey düşünmüyorsun. Bu yüzden hemen uyuyorum ben. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim, teşekkürler. noby dedi: Sayı saydığın zaman bir şey düşünmüyorsun. Bu yüzden hemen uyuyorum ben. Genişletmek için tıkla... Kaça kadar sayıyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2025
noby dedi: Sayı saydığın zaman bir şey düşünmüyorsun. Bu yüzden hemen uyuyorum ben. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim, teşekkürler. noby dedi: Sayı saydığın zaman bir şey düşünmüyorsun. Bu yüzden hemen uyuyorum ben. Genişletmek için tıkla... Kaça kadar sayıyorsunuz?
noby Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 902 Çözümler 2 Beğeniler 643 19 Ekim 2025 #7 Axer Reis dedi: Deneyeceğim, teşekkürler. Kaça kadar sayıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Uyuyana kadar.
Axer Reis dedi: Deneyeceğim, teşekkürler. Kaça kadar sayıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Uyuyana kadar.
KS KS Axer Reis Çalışkan Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 48 Beğeniler 20 Yer Sarıyer 19 Ekim 2025 #8 noby dedi: Uyuyana kadar. Genişletmek için tıkla... Tamam, muhtemelen benim 1000'e kadar saymam gerekecek noby dedi: Uyuyana kadar. Genişletmek için tıkla... SadeceZinzap dedi: Teknolojik aletlerinin hepsini kapat, ışık olmayan bir yere geç ve gözlerini kapatıp hiç açma. Bu şekilde uykuya dalmış olursun. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar. noby dedi: Uyuyana kadar. Genişletmek için tıkla... Benim 02.12'ye kadar uyumamam, 11'e kadar yatmam gerek. Son günlerde yeterli uyku alamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2025
noby dedi: Uyuyana kadar. Genişletmek için tıkla... Tamam, muhtemelen benim 1000'e kadar saymam gerekecek noby dedi: Uyuyana kadar. Genişletmek için tıkla... SadeceZinzap dedi: Teknolojik aletlerinin hepsini kapat, ışık olmayan bir yere geç ve gözlerini kapatıp hiç açma. Bu şekilde uykuya dalmış olursun. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar. noby dedi: Uyuyana kadar. Genişletmek için tıkla... Benim 02.12'ye kadar uyumamam, 11'e kadar yatmam gerek. Son günlerde yeterli uyku alamıyorum.
w1llard Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 651 Çözümler 1 Beğeniler 236 19 Ekim 2025 #9 Erken kalk, vücudunu yor (iş yeri gibi mesela veya okul) ve eve gel, istediğin her saatte uyursun. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2025
KS KS Axer Reis Çalışkan Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 48 Beğeniler 20 Yer Sarıyer 19 Ekim 2025 #10 w1llard dedi: Erken kalk, vücudunu yor ve eve gel istediğin her saatte uyursun. İş yeri gibi mesela veya okul. Genişletmek için tıkla... Okuldan 6'da çıkıyorum, hemen yatağa koşarım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2025
w1llard dedi: Erken kalk, vücudunu yor ve eve gel istediğin her saatte uyursun. İş yeri gibi mesela veya okul. Genişletmek için tıkla... Okuldan 6'da çıkıyorum, hemen yatağa koşarım.