@Axer Reis, kahveyi çok fazla tüketmeyin. Özellikle Nescafe gibi tozlu kanser yapabilecek şeyleri.
Okuldan geldiğinde uykun geliyorsa mesela PC aç biraz takıl, uykunu kaçırıyorsa banyo et ya da daha sağlıklı kahve yap iç.(abartmayacak şekilde) 6 da uyumak sağlıklı olmaz. Gece 11 12 gibi yatman ideal olur ne zaman kalktığına bağlı.
Uyku kaliteni iyileştir demem yeterli olur.

@Axer Reis, kahveyi çok fazla tüketmeyin. Özellikle Nescafe gibi tozlu kanser yapabilecek şeyleri.
Okuldan geldiğinde uykun geliyorsa mesela PC aç biraz takıl, uykunu kaçırıyorsa banyo et ya da daha sağlıklı kahve yap iç.(abartmayacak şekilde) 6 da uyumak sağlıklı olmaz. Gece 11 12 gibi yatman ideal olur ne zaman kalktığına bağlı.
Uyku kaliteni iyileştir demem yeterli olur.

Kardeşim uyurken kulaklıktan kısık ve tatlı ses ile relaks şeyler aç. Ben bazen öyle yapıyorum, kolay uykuya dalıyorum.

Ben de bir ara senin gibiydim. Eve gelip uyuyordum, geceleri takılıyordum. Okuldan eve gel, daya Nescafe'yi, gece olunca uyu. Biraz zor alışması ama.

Kardeşlerim dün gece bunları denedim biraz sarsıla sarsıla uyudum sayı falan saydım ama Nescafe'siz hemen uyuyamadım.

Çok uykum yoksa arkaya böyle sözsüz müzikler açarım. 30 dakika da zamanlayıcı kurarım ve genelde o 30 dakika içinde uyumuş olurum. Youtube'da buna benzer 10 binlerce müzik var. Deneyin.