Farkli tarayici denediniz mi? Abone olunan kanal sayisi ile ilgisi olmadigini soyleyebilirim. Bende en az 500 kanal vardir.

Farkli tarayici denediniz mi? Abone olunan kanal sayisi ile ilgisi olmadigini soyleyebilirim. Bende en az 500 kanal vardir.
Hocam Zen, Firefox vs. denedim ancak tek fark eden şey öğelerin yüklenme animasyonları :D Süre yine aynı, hatta Zen'de daha da uzadı.

Sirayla sunlari yapmayin deneyin o zaman : USB uzerinden mobil isletim sisitemleri ile boot edin, Linux ve Win11. Onlarda deneyin. Ikisinde de ayni sonucu aliyorsaniz PC'nin lokasyonunu degistirip baska bir yerde ( komsu, okul, akraba, is yeri ) deneyin. Bunlardan birinde mutlaka sonuc degisiyor olmali. Yine olmazsa baska bir notebook ile sizin baglantida baska bir pc yi denemelisiniz. Sonucta isletim sistemi, tarayici ya da baglanti olacaktir sorunun kaynagi. Her adimda bir tanesini devre disi birakarak sorunu bulablirsiniz. Bir de oturum acmadan private olarak acildiginda tarayici youtube videolari nasil calisiyor?

@3613, Hocam önceden Linux kullanıyordum, onda da çok bir fark yok. FydeOS deneyeceğim yaz tatilinde. İnternet konusunda da eski evimde de durum aynıydı, orada upload 5 Mbps gibi bir şeydi ancak açılış hızı aynıydı. Gizli sekmede de 7 saniyede açılıyor bu arada.

Sisteminde HDD varsa onunla ilgili sorun olablir mi? Bad Sector vb. Mesela benim sistem diskim SATA SSD ama omrunden fazla yemesin diye HDD'ye yonlendirmistim takas dosyasini. Bu zaten Windows'u yavaslatan bir islem. Eger o tur bir kullanim senaryon varsa HDD uzerindeki bozuk bir sektor cok yavaslatiyor olabilir sistemi. Kullanici dosyalarini mekanik HDD'ye yonlendirmekte bazen yavaslayabiliyor.

O zaman sunu deneyebilirsin. F12 ile Developer Tools ekranini ac ve sayfayi yenile. Devtools penceresinin sol tarafindaki arac dugmelerinden Network'u secersen burada her elementin tek tek yuklenme suresini gorebiliyorsun. Ona gore siralatirsin. Aralarinda bir tanesi asiri zaman kaybettiriyor cikarsa sansilisin cabuk cozersin. Ama birden fazla ogede sorun vars acikcasi ben de bilmiyorum. O durumda bu agda baska PC denemen gerekecek. Ya da seninkibi baska aga baglaman. Agdan mi PC'den mi once ondan emin olmak icin.

Su an bir playlisti cagirdim. Yaklasik 5 sn surdu. Ama ornegin anasayfadan tek bir video cagirdigimda bu sure 1-2 saniyeyi gecmiyor.

@3613, hocam playlist çağırması süreniz mükemmelmiş, benimkinin kullanılabilir olması 10 saniye sürüyor tuhaf şekilde, 1000 şarkılı playlist. Dediğinizi şimdi deneyeceğim teşekkürler.
Bu surenin uzamasi cagirdiginiz playlistten kaynaklaniyor olabilir. 1000 cok yuksek bir rakam. 200 lu degerlerden sonra playlist mantikli davranmiyor Youtube'da. Daha kucuk bir playlist deneyin. Onda ornegin 300 degerli olanda 5 sn kadar suruyorsa normaldir. Bende o bahsetiginiz kadar uzun bir playlist yok. Ama paylasirsaniz denerim. Muhtemelen sizin sureden daha da uzun surecektir platform daha eski diye.