Yok sanırsam hocam ben eskiden Linux'tayken kullanmıştım açmıştı sanırım hatırlamıyorum ama.
Yok sanırsam hocam ben eskiden Linux'tayken kullanmıştım açmıştı sanırım hatırlamıyorum ama.
Ama veri aktarımı ile abonelikleri falan geçirebiliyoruz.
Hocam Zen, Firefox vs. denedim ancak tek fark eden şey öğelerin yüklenme animasyonlarıFarkli tarayici denediniz mi? Abone olunan kanal sayisi ile ilgisi olmadigini soyleyebilirim. Bende en az 500 kanal vardir.
Bu surenin uzamasi cagirdiginiz playlistten kaynaklaniyor olabilir. 1000 cok yuksek bir rakam. 200 lu degerlerden sonra playlist mantikli davranmiyor Youtube'da. Daha kucuk bir playlist deneyin. Onda ornegin 300 degerli olanda 5 sn kadar suruyorsa normaldir. Bende o bahsetiginiz kadar uzun bir playlist yok. Ama paylasirsaniz denerim. Muhtemelen sizin sureden daha da uzun surecektir platform daha eski diye.@3613, hocam playlist çağırması süreniz mükemmelmiş, benimkinin kullanılabilir olması 10 saniye sürüyor tuhaf şekilde, 1000 şarkılı playlist. Dediğinizi şimdi deneyeceğim teşekkürler.