Nasıl kilo alınabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bruhistan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 289
  • Etiketler Etiketler
    kilo nasıl

Bruhistan

Başarılı
Merhaba, şu okullar tatil olduktan sonra GYM'e katılıp vücudumu geliştirmek istiyorum fakat abim "Kilo almadan gidersen olmaz seni almazlar" diyor. Eh bende kilo almanın yollarını araştırıyorum. Yemek yesem olmuyor (Ev yemeklerini yerim et olur Türkmen pilavı olur samsa olur vs.). Ama kilo almama etki etmiyor. Eczanelerde bunun için ilaçlar var mış fakat ben biraz tereddüt ettim ileride sağlık sorunlarım ortaya çıkmaya başlar diye. Midemde kurtçuk mu var artık bilmiyorum (Babam ile annem kilolu fakat abim ile ben zargana gibiyiz). Bilmiyorum illa kilo mu almam lazım ya?

Hocam kişiden kişiye elbet değişiklik gösterecektir ama bende aynı durumdan muzdariptim ve sorunumu her yemekte çatlayana (rahatsız olana kadar) yemekte ve her PC başına oturduğumda minik bir cici paketi yiyerek çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de senin gibiyim. Bu durum için bir çözümüm var ama sağlıklı olmadığı için ben bıraktım, kesinlikle önermiyorum. Yine de "nasıl yaptın?" dersen, şöyle bir karışım kullanıyordum: 50 gram bebe bisküvisi, 75 gram yulaf, 2 bardak (sindirimi kolay olması açısından laktozsuz) süt, isteğe bağlı 1 muz ve 1 tatlı kaşığı iştah açıcı macun (internette birçok çeşidi bulunuyor). Bu karışımı yatmadan yarım saat önce tüketiyordum. Daha önce 64 kiloyu bile göremezken, bu yöntemle bir ayda 66 kiloya ulaşmıştım. Ama tekrar vurgulamak isterim ki bu yöntem sağlıklı değil, bu yüzden bıraktım ve 63 kiloya kadar düştüm tekrar.

Hocam geceleri makarna şeker hamur tarzı şeyler ye hareketli biriysen hareket etmemeye çalış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…