Arch. Bu SS'i sistemi ilk kurduğumda daha KDE'yi göz zevkime göre ayarlamadığımda çekmiştim. Şimdi aynı dünyayı tekrar arıyorum ki Windows'ta da SS alayım.
Ben pek öyle düşünmüyorum. OpenGL oyunları Linux'ün kalesi gibi bir şey. Ardılı Vulkan'da bu kadar dramatik olmasa da Linux'te daha iyi. DOOM Eternal'da Windows'a kıyasla fazladan 20-30 FPS veriyordu.
Armoury Crate'de Turbo moduna çekip daha demin SS aldım;
Ben pek öyle düşünmüyorum. OpenGL oyunları Linux'ün kalesi gibi bir şey. Ardılı Vulkan'da bu kadar dramatik olmasa da Linux'te daha iyi. Doom Eternal'da Windows'a kıyasla fazladan 20-30 FPS veriyordu.
Armoury Crate'de Turbo moduna çekip daha demin SS aldım; Eki Görüntüle 64641
Tabii yalan olmasın, bu biraz gövde gösterisi gibi oldu. Umarım biri bu mesajı görüp Linux üzerinde her oyunda +1000-2000 FPS alacağını düşünmemiştir. Keşke öyle olsa. Yine de OpenGL oyunları Linux'te harika çalışıyor ve bu da örneklerden biri.
Benzerini bir arkadaşım da yaşadı, bazı donanımlarla sorun olabiliyor sanırım. Ben eski sistemimde MX150 kartımı Linux'e tanıtamamıştım mesela, evet belki uğraşırsam olurdu ancak bunlar amaç değil araç.
Hangisiyle memnun oluyorsanız onu kullanmanız en iyisi. Yine de kişisel tecrübelerinizin sistem hakkında bu kadar radikal görüşlere yol açabilmesini pek desteklemiyorum.