Zannetmiyorum. Moderatörler öyle olduğuna karar kılarlarsa da canları sağ olsun. Hiçbir işe yaramayan, sadece insanlarla tartışmak için açılan konulara ciddi ciddi cevap verecek değilim.
Zannetmiyorum. Moderatörler öyle olduğuna karar kılarlarsa da canları sağ olsun. Hiçbir işe yaramayan, sadece insanlarla tartışmak için açılan konulara ciddi ciddi cevap verecek değilim.
Hayatımda hiç kullanmadım ancak görüntüsü çok hoşuma gidiyor. Üşengeç bir insan olmasam şimdi geçerdim. Genellikle yazılım işleri ile uğraşanlar kullanıyor diye biliyorum. Ben açıkçası o tarz kod işlerini becerebileceğimi düşünmüyorum. Buradan hepsine kolay gelsin diyorum.
Ha birde Linux bildiğim kadarıyla Windows işletim sistemlerine nazaran daha az veri kullanıyor. Linux gibi bir işletim sistemini sevmemde etkili olan bir diğer faktör ise bu.
Linux nasıl kullanıyorum? Üstteki anime görselleri ile kullanıyorum. MSPaint'i desteklemiyor demişsin de ondan daha iyileri var bunda. GIMP'i ve LibreOffice'ı fena karalamışsın. Ben bile bu kadar saçmalamadım be. İki yazılımın yapılış amacı farklı. Windows'un programlarına tapmayı bırakırsan dediğimi daha iyi anlayacaksın ama sanmıyorum bile.
Windows 10 kullandım 1 ay. O hantallığa nasıl katlanabiliyorsunuz? Devamını sonra yazacağım.
@tereyagburak hocam, fiyasko değil. Ne amaçla kullanmak istediğine bağlı.
Üstteki yazıma devam ediyorum.
Windows 10 kullandım 1 ay. O hantallığa nasıl katlanabiliyorsunuz? Hantal ya, 4 program açıyorum 8 GB doluyor hemen. Linux'ta aynı şekilde açıyorum tık yok. Bunun dışında, Windows zamanla sistemi sömürmeye daha çok başlıyorken, Linux ilk günkü gibi sistemi sevmeye devam ediyor. Windows'ta uygulama yüklemek için internete girip adını yazarken, Linux'te mağazalar var. Windows mağazaları berbat maalesef canım benim. Windows'un tek artısı oyun. O da bende geçersiz. Zira oyunları hiç sevmiyorum artık. Onun dışında bir artısı yok.