dark_1234

Deneyimli
Çok boş kalıyorum, artık bıktım. Meşgul olmak istiyorum. Bir öneriniz var mı? Aklıma hep oyunlar geliyor, NSS oynuyorum ama ağır ve eski mekanikleri beni sıktı. Kısacası, nasıl meşgul olabilirim? Nasıl bir konu seçmeliyim?

Çok boş kalıyorum, artık bıktım. Meşgul olmak istiyorum. Bir öneriniz var mı? Aklıma hep oyunlar geliyor, nss oynuyorum ama ağır ve eski mekanikleri beni sıktı. Kısacası, nasıl meşgul olabilirim? Nasıl bir konu seçmeliyim?

Yeni bir hobi bul.
Spora başlayabilirsin, yapboz yapabilirsin, dans edebilirsin, şarkı söyleyebilirsin.
Oyun ile meşgul olmak istiyorsan ise yeni türler dene.
İşte souls Like'dır, gizlilik taktiktir(desperados 3 mesela) hiç denemediğin oyun türlerini dene, ben gizlilik taktik oyunu seviyormuşum mesela ve bunu 1 ay önce anladım. D desperados 3 müthiş oyun deneyebilirsin veya Subnautica su altı korku türünün en iyisi.
Bu 2'si de senlik değilse iş bulabilirsin. Hem para kazanırsın hem meşgul olursun.

Bir önceki konunu okumuştum. Özgüvensiz olduğunu biliyorum. Spora git ve kendine özgüven ver. Bir yandan özgüven kazanırken bir yandan mutluluk hormonu salgılarsın hayattan tat alırsın.

Sistemin varsa güzel grafikli oynayabilirsin, film/dizi izleyebilirsin. Üşenmiyorsan spor salonuna yazılıp vücut yapabilirsin. Yapılacak çok şey var aslında yeter ki telefon bağımlısı olmayın.