Hocam yapacağın şey düzenli bir diyet ufak tefek cheat mealler snackler dahilinde özellikle insulin direncini göz önünde bulundurarak uygulanmalı. İkincisi alt üst hangisini seversen antrenman yap. Kendine göre güzel bir program bul kas kütlesi kazandırıyor her türlü.
Yani burada değinmek istediğim nokta kas kütlesi kazanmak ve kütle kaybedince kas oranı yüksek bir vücuda sahip olmak.
Bir de antrenmandan çok diyet önemlidir. Örneğin pek aktivitesi olmayan normal bir bireysin ve akşam yemeği olarak 1000 kalorilik bir öğün yiyeceksin. Eğer spor yapan bir birey olsaydın bu miktar 1500 civarlarına çıkmış olur çünkü efor sarf ediyorsun. Ne kadar harcarsan vücut o kadar çok besine ihtiyaç duyuyor. Bu da düşmene engel olacak.
Hocam yapacağın şey düzenli bir diyet ufak tefek cheat mealler snackler dahilinde özellikle insulin direncini göz önünde bulundurarak uygulanmalı. İkincisi alt üst hangisini seversen antrenman yap. Kendine göre güzel bir program bul kas kütlesi kazandırıyor her türlü.
Anladım hocam. Peki sizce kaç kg olmam gerek? Bir de kaç aya düzelir çok uzun sürer mi bu süreç? Mental açıdan dağıldığımda toparlamak zor oluyor malesef.
Anladım hocam. Peki sizce kaç kg olmam gerek? Bir de kaç aya düzelir çok uzun sürer mi bu süreç? Mental açıdan dağıldığımda toparlamak zor oluyor maalesef.
Anladım aga sağ ol. Ben kendimi obez oldum diye düşünüyordum malum kilo aldı başını gitti. Vücutta yağla örtündüğü için . İnşallah 80 olurum kısa sürede aga ya. 80'den buraya hızlı geldik bakalım inmemiz hızlı olacak mı? :d
Anladım aga sağ ol. Ben kendimi obez oldum diye düşünüyordum malum kilo aldı başını gitti. Vücutta yağla örtündüğü için . İnşallah 80 olurum kısa sürede aga ya. 80'den buraya hızlı geldik bakalım inmemiz hızlı olacak mı? :d