TYT YKS Zorunluluğu artık yok kpss puanına göre alınıyor akedemi ve kolejler

Lise arkadaşım Aksaray polis akedemi gitmişti sadece 5 ay dayanabildi. Akedemiler koleje göre çok daha ağır geçiyor.

Şahsen ben kara harp okuluna gitmiştim işitme engelli olmama rağmen belki bir umut alırlar diye gitmiştim fakat olması gerekdiği gibi mulakatta kaldım mulakat komutanı kurmay akedemisine gidebilirsin orada sağlık mualakatı yok dedi şu an ona hazırlanıyorum.

Yani malum partili yakınınız varsa neden olmasın. Lise mezunu olmadan polis olmak istiyorsanız tek çözüm bu :giggle:
''Yani malum partili yakınınız varsa neden olmasın. Lise mezunu olmadan polis olmak istiyorsanız tek çözüm bu.''
Bu ne demek şartlar sağlanmıyorsa tanıdık ne yapacak?

Sweet Bonanza oynayarak :rofl: :rofl:
Şakası bi' yana malum partili yakınınız varsa polis akademisini rahat bitirip memur olursunuz.

''Yani malum partili yakınınız varsa neden olmasın. Lise mezunu olmadan polis olmak istiyorsanız tek çözüm bu.''
Malum partili yakının varsa sağlık sorununun bir önemi kalmıyor ülkende, ondan diyor.

"Yani malum partili yakınınız varsa neden olmasın. Lise mezunu olmadan polis olmak istiyorsanız tek çözüm bu."

Şu an Türkiye'deki emniyet müdürlerin orta bir kısmı polis akedemisi mezunu değil sırf universitede hocalık yapmış diye adamları müdür yaptılar.

Son düzenleme: