Michael Scofield
Uzman
İtemsatış'da gezinirken Valorant oyununda "random skinli" hesapların satıldığını gördüm, bu tür hesapları nasıl alıyorlar?
Tedarikçiler var onlardan alıyorlar hocam. Sonra bir program ile içindeki skinleri kontrol edip ilana koyuyorlar.İtemsatış'da gezinirken Valorant oyununda "random skinli" hesapların satıldığını gördüm, bu tür hesapları nasıl alıyorlar?
Parayla alıyorlar.
Onların nasıl kazandığını soruyorsanız, çalıntı hesaplar.
Hocam İtemsatış'ta mağaza olursanız Tedarik kategorisi açılıyor. Oradan Discord Nitro vb. şeyleri de toptan satıyorlar. Mağaza olmayanlar ise mağaza olana kadar tedarikçilik yapan bir satıcıdan alıyor.
Sahte linklerle,e-postalarla, virüslerle alıyorlardır. Bir youtuber aldı geçen videoda adam oyunda çıktı.
Teşekkürler.Hocam İtemsatış'ta mağaza olursanız Tedarik kategorisi açılıyor. Oradan Discord Nitro vb. şeyleri de toptan satıyorlar. Mağaza olmayanlar ise mağaza olana kadar tedarikçilik yapan bir satıcıdan alıyor.
Sizin bildiğiniz bir tedarikçi var mı?Hocam İtemsatış'ta mağaza olursanız Tedarik kategorisi açılıyor. Oradan Discord Nitro vb. şeyleri de toptan satıyorlar. Mağaza olmayanlar ise mağaza olana kadar tedarikçilik yapan bir satıcıdan alıyor.
Yok hocam sadece işleyişi biliyorum onu da yazdım üstte.Teşekkürler.
Sizin bildiğiniz bir tedarikçi var mı?