Amazon Nasıl ulaşılabilir?

Selam arkadaşlar,

Radyatör fanım çalışırken bir anda durdu, garantisi devam ettiği için amazona mail attım. Beni hemen aradılar özür dileyip ürünü geri göndermeme gerek olmadığı istersem çöpe atıp istersem tamir ettirip kullanmaya devam etmemi onların ise ücret iadesi yapacaklarını söylediler. Ben de servisle falan uğraşmak istemediğim için fiyat farkı da güncelde 100 lira falandı ekler alırım aynısı diye kabul ettim. Bu konuşmanın üzerinden 2 aydan fazla süre geçti. Ücret iadem yapılmadı. Defalarca mail attım hiçbirine geri dönüş yapılmadı. Siteden beri ara butonu çalışmıyor, canlı destek butonu çalışmıyor. Nasıl bir muhatap bulabilirim kendime?

Twitter'dan etiketleyebilirsiniz. Butonlarınız çalışmıyorsa gizli sekmeden veya farklı bir tarayıcıdan deneyebilirsiniz.
Benim twitterim yok koskoca firma bizi mağdur ediyor ya allah belalarını versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Twitter'dan etiketleyebilirsiniz. Butonlarınız çalışmıyorsa gizli sekmeden veya farklı bir tarayıcıdan deneyebilirsiniz.

Arama talep etmelisiniz.

Benim anlamadığım şey şu. Size telefonda ürünü iade etmenize gerek yok denmiş ama attığınız görselde sizin arızalı ürünü göndermenizi beklendiği gözüküyor. Size bir iade etiketi oluştuysa eğer o etiketle birlikte ürünü gönderin. Teslim edildikten 1 hafta içinde iadeniz gerçekleşir. Evet eskiden Amazon ürünü iade etmenize gerek yok diyordu ama bu durum suistimal edilmeye başlayınca bunu söylemeyi bıraktılar.

Garanti süreci için talep açtığımda arayıp hayır göndermeyin ücret iadesi yapacağız dediler.

Garanti süreci için talep açtığımda arayıp hayır göndermeyin ücret iadesi yapacağız dediler.
Hocam belki sizi arayan arkadaş size yanlış bilgi aktarmıştır. İnsanlık hali olabiliyor öyle şeyler. Ancak amazon sizden ürünü iade etmenizi bekliyor. Bu durumda ürünü almadan iade yapmayacaklardır.
Amazon müşteri memnuniyeti için neredeyse he şeyi yapmaktadır. Dolayısıyla ürünü geri gönderin elbet alırsınız paranızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…