Amazon Nasıl ulaşılabilir?

Ürünü geri gönderemem. Verdikleri barkod 2.5 ay öncesine ait. Göndermek için yeni barkod lazım onun içinde birisine ulaşıp barkod gönderin demek lazım. Ben kimseye ulaşamıyorum. Ayrıca bana istersen çöpe atabilirsin dediler. Ben atmadım bozuk şekilde duruyor ama ya atsaydım nasıl iade yapacaktım.

Tüm bunlar önemli değil maillere neden cevap vermiyorlar. Sitede bütün butonlar bozuk. Hiç denediniz mi hiçbirisi çalışmıyor. Acaba beni mi banladılar diye düşündüm arkadaşıma denettirdim onda da çalışmıyor.

Amazon müşteri temsilcisine bağlanmak dünyanın en kolay şeyi. Şu ana kadar bir sürü ürün aldım hepsinde de anında kolay çözümler sundular.

Amazon müşteri temsilcisine bağlanmak dünyanın en kolay şeyi. Şu ana kadar bir sürü ürün aldım hepsinde de anında kolay çözümler sundular.

Eki Görüntüle 82929
Arkadaşım siz konuyu okumuyor musunuz? Video bile çektim paylaştım. Ben neden bağlanamıyorum?

Bu cidden doğru. Hayatımda bu kadar çözüm odaklı bir marka görmedim.
Şikayetvar'a falan yazdım. Dönüş olacağını sanmıyorum ama bekliyorum.

Son düzenleme:
Amazon satış sonrası destekte bir numara bir firmadır. Nasıl böyle olumsuz bir deneyim yaşayabilirsin çok şaşırdım. Mail atıp cevap beklemekten başka çaren yok gibi görünüyor.

Eskidendi o. Amazon desteği rezalet artık.

Amazon mağdur etmez. 3. parti mağazalarda bile iade almazlarsa biz iyi niyet garantisi altında ödeme yapacağız demişlerdi bana. Öyle güzel bir firmadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…