barış55 3

Becerikli
Yer
Ankara
Selam sosyal.

Şu an elimde ortalama ama gaming olmayan bir laptop var. LoL açıyor, Slime Rancher da açıyor ama bana yetmez. Üniversite belli olduğu zaman laptop alacağım. Şu an için GeForce NOW kullanılır mı? Nasıldır 1080p? 1 aylığı 600 TL, sabit internetim 12-15 MB arası.

Yaklaşık 3 senedir sadece GeForce Now ile oyun oynuyorum diyebilirim. Tüm gelişimine şahit oldum. Gecikme oranları vs çok gelişti mesela. Ekran kartı da 2080 veriyor Performance üyeliğinde. Ben de hep performance kullandım, hala kullanıyorum. Game Pass ile de birleştiriyorum, mis gibi. Kütüphanemde yaklaşık 500 oyun var şu anda oynayabildiğim.

Daha ilk çıktığı gün kullanmıştım denemek için. Arkadaşların da dediği gibi şu an çok gelişti lakin internetiniz biraz zayıf kalıyor. En az 20-25 mb/s öneriyorum ben.

Kusura bakma internet hızını yeni gördüm. O internet hızıyla alacağın görüntü kalitesi çok tatmin edici olmayacaktır diye düşünüyorum. En az 25 mbit olması tavsiye ediliyor, o da minimum.

Kablolu bağlantıya gerek yok, modeme yakınsan ve bağlantın genel olarak stabilse sorun yaşanmıyor. Ama dediğim gibi en iyi deneyim için 50 mbit internet öneririm ben, şahsen.

Genel olarak tavsiye ediyorsunuz ama benim internet hızım yavaş eve gidince net sayıya bakarım ona göre başlarım bir aylık.