Nays benzeri ön ödemeli kart önerisi

YavuzKyr

Uzman
Merhaba,

Bildiğiniz üzere Nays 12 Temmuz tarihinde kapanacak. Bugün müşteri temsilcileri ile görüşüp teyit ettirdim. Halihazırda onaylı olan kullanıcılarda MaxiPara'ya yönlendirilecekmiş ama kampanyaların devamı konusunda da hiçbir bilgi yok. Bu sebepten ötürü ön ödemeli güzel yeni bir kart arıyorum. On'u gördüm hoşuma gitti ama arkasında banka olmadığı için dürüst olayım korkuyorum. Paycell'de ise yarısı yok faturaya yansıt yok Turkcell abonesi ol diye şartlar falan filan var. Tüm kampanyalarında yok ama benim ihtiyacım olan Spotify, YouTube gibi aboneliklerde maalesef ki bu şartlar var.

Bu sebeplerden ötürü düzgün bir kart arıyorum. Önerisi olan var mı?

Enpara'ya baktım ama kampanyalardan yararlanmak için ayın Enparalı'sı olmak gerekiyor. Alt üstü bir cashback için 10.000 TL harcamak istemiyorum.

MaxiPara nedir? Eğer ön ödemeli kart ise onu kullan. Kampanyalar devam etmiyorsa farklı bir bankaya geçersin.

Burgan Bank varmış arkasında. On kartın.

Hiç duymadım.

MaxiPara nedir? Eğer ön ödemeli kart ise onu kullan. Kampanyalar devam etmiyorsa farklı bir bankaya geçersin.

MaxiPara da İş Bankasına ait bir kart türü de. Bildiğim kadarıyla kampanyaları çok güzel değil. Onun yerine banka kartı kullanırım daha iyi. Zaten hali hazırda banka kartlarım da mevcut sadece kampanyaları güzel olabilecek sadece abonelikler için bir kart kullanmak istiyorum.

YapıKredi banka kartı kullanıyorum ben. Mastercard'lılara özel her ay kampanya geliyor neredeyse. 300 TL bedava Steam bakiye yüklemesi yapabiliyorum. Ondan sonra bu kampanya Xbox Gamepass, Apple, YouTube Premium ve Spotify gibi yerlerde de geçerli. Yani 300 TL üyelik ödemesi alıyorsun bedavaya geliyor, sana 300 TL'yi iade ediyorlar. Ön ödemeli kartlar hakkında fikrim olmadığı için bunu söyleyebilirim şuanlık.

Son düzenleme:
Popypara, Papel, Sipay vb. kullandığım ne varsa kapanınca en son artık Nays'a geçtim ve şimdi o da kapanıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…