sirius 65

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
9
Bugün Nays'ın son günü. Kullanımı oldukça kolay ve güzel kampanyaları vardı. NFC ve tüm online ödemelerimde kullanıyordum, güvenlik için. 31 Temmuz'dan sonra Maximum mobil uygulaması içinden kullanmaya devam edilebiliyor, Nays kart anladığım kadarıyla.

Bugün Nays'ın son günü. Kullanımı oldukça kolay ve güzel kampanyaları vardı. NFC ve tüm online ödemelerimde kullanıyordum, güvenlik için. 31 Temmuz'dan sonra Maximum mobil uygulaması içinden kullanmaya devam edilebiliyor, Nays kart anladığım kadarıyla.
Fiziksel kartı gitti mi?

Bugün Nays'ın son günü. Kullanımı oldukça kolay ve güzel kampanyaları vardı. NFC ve tüm online ödemelerimde kullanıyordum, güvenlik için. 31 Temmuz'dan sonra Maximum Mobil uygulaması içinden kullanmaya devam edilebiliyor, Nays kart anladığım kadarıyla.

Maximum Mobil'i indirdim açıkçası çok kötü uygulama bence hem çok çok karışık hem de e-ticaret sitesi gibi çözemedim istediğim kampanyaları da bulamadım kullanacağımı sanmam.

Nays kartı Maximum Mobil'den kullanabilirsin öyle diyorlar.

Maximum Mobil'i indirdim açıkçası çok kötü uygulama bence hem çok çok karışık hem de e-ticaret sitesi gibi çözemedim istediğim kampanyaları da bulamadım kullanacağımı sanmam.
Kampanyalar sekmesi direkt aşağıda, 2. sırada. Pazarama ile birleşik olmasını ben de sevmiyorum açıkçası. Kartlar kısmına tıklarsanız ana ekranda sizi olmak istediğiniz yere atar.

Maximum üzerinden kullanılabileceği yazıyor.

Fatura ödemek için Enpara'ya geri döneceğiz o zaman. İş Bankası Bey 1.5 lira istiyor verir miyim onu size?
Onmobile'a bir bakın derim.

Geçen ay sildim. Maximum Mobil kullanmak istemiyorum çünkü. Oyun sitelerine veya pazar platformlarına içi dolu kredi veya banka kartı girmeyeyim diye kullanıyordum. Bir 10.000 lira tasarruf ettirmiştir bana kafadan.

Fatura ödemek için Enpara'ya geri döneceğiz o zaman. İş Bankası bey 1.5 lira istiyor verir miyim onu size?

On Mobile kullan hocam 300TL iade veriyor fatura başı 100TL.

Bugün Nays'ın son günü. Kullanımı oldukça kolay ve güzel kampanyaları vardı. NFC ve tüm online ödemelerimde kullanıyordum, güvenlik için. 31 Temmuz'dan sonra Maximum Mobil uygulaması içinden kullanmaya devam edilebiliyor, Nays kart anladığım kadarıyla.

Evet bugün İş Bankası'ndan para aktarmaya çalıştım reddetti. Ne güzel ücretsiz diğer bankalara yolluyordum parayı.

Aslında ilk girdiğin zaman karışık geliyor fakat kartlar kısmına girince sizi ilgilendiren kısım çıkıyor.

On Mobile kullan hocam 300TL iade veriyor fatura başı 100TL.

Evet bugün İş Bankası'ndan para aktarmaya çalıştım reddetti. Ne güzel ücretsiz diğer bankalara yolluyordum parayı.

Aslında ilk girdiğin zaman karışık geliyor fakat kartlar kısmına girince sizi ilgilendiren kısım çıkıyor.
On mobile de güzelde bana kredi kartı vermediler kırıldım.