Nays'a benzer başka uygulama var mı?

Hocam kullanmaya devam edebiliriz ama kampanyaları artık yok ve ücretsiz IBAN'a transfer kapatılmış. Yani bir faydası yok artık.

Nays kart için CV değişen bir sistem mevcuttu. Maximum Mobil uygulamasında da aynı sistem var mı? Sürekli CV değişen bir kart lazım.

Bildiğim kadarıyla bütün İş Bankası kartlarında bu özellik var. En azından ben banka kartını kullanıyorum ve keni orijinal CVV'sine ek olarak dinamik CVV'ye de sahip.

Nays hiç kullanmadım ama İş Bankası'nın kendi kartında ki kampanyalar bir ara çok iyiydi. Hatta sırf MaxiPuan kasmak için sadece saat ile alışveriş yaptığım aylar olmuştu.

:rofl: keşkeee 10k limit seçmiştim, direkt kabul ettiler ama artırma yokmuş, arayıp sorduğumda.

Ben 1.000 TL seçiyorum reddediyorlar, hani neye göre onu da anlamadım e-Devlet'e bile girdiler üzerime 10 milyonluk arsa 2 tane de ev var neye göre kime göre bir de mülkününüz var mı diye kontrol edeceğiz diyorlar e-Devlet onayı verince yine red geliyor.

Ben 1.000 TL seçiyorum reddediyorlar, hani neye göre onu da anlamadım e-Devlet'e bile girdiler üzerime 10 milyonluk arsa 2 tane de ev var neye göre kime göre bir de mülkününüz var mı diye kontrol edeceğiz diyorlar e-Devlet onayı verince yine red geliyor.

Geçmiş zamanda harcamalarını kredi kartlarından yapmadıysanız olabilir. Ben 18 yaşıma girdiğimden beri kredi kartı kullanırdım ay sonu öderdim. Hatta çoğu zaman asgarisini ödedim buna rağmen yüksek limitler veriyorlardı sürekli.