Ben öğrenci değilim, kredi kartlarıyla aram iyi değildir.
Bir süre önce çok istek göderdiğim olmuştu. Belki bundan 5-10 yıl önce kadar. Puan varsa da yoksa da dibe inmiştir.
Sırf şu sıralar ihtiyaç oldu, denemek istedim. Az önce de nays'a üyeliğime baktım, şifremi unuttum, değiştirmek istedim. Saçma sapan bir şekide müşteri hizmetleri bana ''bloke'' oldu, iş bankasına gidin vs dedi.. Neymiş hat değişikliği vs yapmışım. Alakası yok diyorum, ille de bu gibi sorunlar, şifre değiştirememe, NFC okutamama gibi durumlar blokeli olmaktan kaynaklıymış. Hiç kullanmadım bir de bloke olmuşum. Hiç bulaşmaya gerek yok. Bu bankalara zaten oldum olası ayar oluyorum. Dünyayı patlatsam ilk önce bankalardan başlarım
Eski kimliğe sahipseniz ondan da vermezler ben 2 sene uğraştım niye vermiyorlar diye kafamı patlattım meğer yeni kimliğim olmadığı için vermemişler bunca sene.
Eski kimliğe sahipseniz ondan da vermezler ben 2 sene uğraştım niye vermiyorlar diye kafamı patlattım meğer yeni kimliğim olmadığı için vermemişler bunca sene.
İş Bankası bünyesinde bulunan tüm ürün ve hizmetler için yapılan ücretlendirmeleri tek sayfada inceleyin! Havale, EFT, Kredi ücretlerini hemen öğrenin!