Kredi kartı çok kullanıyorum, ek olarak da sporcuyum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kredi kartı çok kullanıyorum, ek olarak da sporcuyum.
Kredi kartı geçmişim yoksa o zaman durum vahim mi?Kredi kartı çok kullanıyorum, ek olarak da sporcuyum.![]()
O zaman kredi notun ya çok düşüktür ya da yoktur. Tamamen kredi notuna bağlı.Kredi kartı geçmişim yoksa o zaman durum vahim mi?
Kredi kartı geçmişim yoksa o zaman durum vahim mi?
Hocam valla o biraz şans meselesi, ama çok başvuru yapıp red yerseniz, sıkıntı olur.Kredi kartı geçmişim yoksa o zaman durum vahim mi?
Kimliğim gayet yeniEski kimliğe sahipseniz ondan da vermezler ben 2 sene uğraştım niye vermiyorlar diye kafamı patlattım meğer yeni kimliğim olmadığı için vermemişler bunca sene.
O blokeden geçen sene ben de çektim mecbur şubeye gitmek gerekiyor.Kimliğim gayet yeniHiç kullanmamaktan bile gıcır gıcır olabilir yani, o kadar yeni...
Faiz oranları İş Bankası'nın oranlarıyla aynıymış.
![]()
Ürün ve Hizmet Ücretleri | Türkiye İş Bankası
İş Bankası bünyesinde bulunan tüm ürün ve hizmetler için yapılan ücretlendirmeleri tek sayfada inceleyin! Havale, EFT, Kredi ücretlerini hemen öğrenin!www.isbank.com.tr
Burada tüm bilgiler var.
![]()
Nays Online & Hızlı Kredi Kartı - Nays | Nays
Nays ile hızlı kredi kartı başvurusu yapın, onay alın ve avantajlı kampanyalardan yararlanın. Nays ile kredi kartınızı hemen kullanmaya başlayın.www.naysapp.com.tr
Maximum kartın varsa onunla aynı limiti ortak olarak kullanıyor.