ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
Bunlardan birine geçeceğim, İş Bankası ve Akbank var arkalarında. En azından Papara’ya nazaran böyle bir konu olma ihtimali var mı? Türkiye de her şey mümkün çünkü. O olmazsa Turkcell Paycell kullanacağım artık.

Bunlardan birine geçeceğim, İş Bankası ve Akbank var arkalarında. En azından Papara'ya nazaran böyle bir konu olma ihtimali var mı? Türkiye de her şey mümkün çünkü. O olmazsa Turkcell Paycell kullanacağım artık.

Nays'ın imkanı yok İş Bankası sonuçta ancak Akbank konusunda net konuşamam.
Bir de bu Nays'ın kimlik doğrulamasını yapmaya çalıştığımda okunamadı hatası veriyor ona bir çözüm var mıdır?

Ülkede her şeye her zaman kayyum atanabilir. Ancak bu durum sizin için eğer yasa dışı bir şey yapmıyorsanız önemli olmamalı. Hatta bence Papara'ya kayyum atanması daha iyi oldu. O kadar vergi veriyorum. Beni koruması için kayyum ataması gerekiyorsa atasın. Bundan 4 ay önce adını bile bilmediğim bu tür "bankacık"da ismim çıkmıştı. Ben açmadığım halde hesabım var gözüküyordu. Allah bilir benim üstümden neler yaptılar. Kim bilir sizin üstünüzden de neler yapılıyor.
Anlatmak istediğini özü bence gidin bunlardan birini açın. Kayyum atanırsa da sizin iyiliğinize nasıl olsa.

Ülkede her şeye her zaman kayyum atanabilir. Ancak bu durum sizin için eğer yasa dışı bir şey yapmıyorsanız önemli olmamalı. Hatta bence Papara'ya kayyum atanması daha iyi oldu. O kadar vergi veriyorum. Beni koruması için kayyum ataması gerekiyorsa atasın. Bundan 4 ay önce adını bile bilmediğim bu tür "bankacık"da ismim çıkmıştı. Ben açmadığım halde hesabım var gözüküyordu. Allah bilir benim üstümden neler yaptılar. Kim bilir sizin üstünüzden de neler yapılıyor.
Anlatmak istediğini özü bence gidin bunlardan birini açın. Kayyum atanırsa da sizin iyiliğinize nasıl olsa.
Yasa dışı bir şeye çok şükür bulaşmadım, ama İninal kapandı ve insanların paraları kaldı. Bu tarz durumlar kötü.

Aylardır kapalı bu arada İninal. Mart ayından beri.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250527-214423.webp
    Screenshot_20250527-214423.webp
    503,3 KB · Görüntüleme: 81
Yani şimdi yatırım tavsiyesi vermek gibi olmasın ama ben olsam( Yaşı 18 olmayanlar için konuşuyorum. ), internetten bir şey almadığım sürece parayı dolar veya euroya çevirip cüzdanda tutarım. Hem TL olarak kalmaz, hem de cüzdanda daha az yer kaplar. Tabii sürekli al-sat yapmak biraz zorlayabilir. Bu bir yatırım tavsiyesi falan da değildir.
Ya da aileniz içinde hiç kullanılmayan, sağlam bir bankanın banka kartı varsa, izin alıp onu kullanın gitsin. Olmazsa zaten veli ile gidince normal hesap açmaları gerekiyor.