- Makaleler
- 4
Ben de öğrenciyim daha dur.
Kaçak mülteci ticareti, aşçılık, bos zamanlarda arkadasin erotik Shop'unda çalışma.
Ahahaha gel.08:00-16:30 öğrenci. Maaş: Asgari Ücret/17.
Bende gelim mi?
Emin misin?
@Recep Baltaş Hocam troll olduğu kesin belli olan kişilerin banlanmasında neden bu kadar çekingen davranılıyor gerçekten merak ediyorum? Şu konuda forumdaki çoğu insan hemfikirken neden hala trollere müsaade ediliyor?
Adam her gün kisilik bolunmesine giriyor.Emin misin?
@Recep Baltaş Hocam troll olduğu kesin belli olan kişilerin banlanmasında neden bu kadar çekingen davranılıyor gerçekten merak ediyorum? Şu konuda forumdaki çoğu insan hemfikirken neden hala trollere müsaade ediliyor?
Karalama, İftira, Troll Konular Hakkında
Son zamanlarda sıklığı epey artmaya başladı ve yetişilemediğini fark ettim. Yeterince hızlı aksiyon alamıyorsunuz. Az önceki konuda 56 tane mesaj vardı. 56 nedir? 10 olmadan o konunun imha edilmesi lazım, kilitlenmesi de değil. Ana sayfada yarım saattir kabak gibi duruyor. Bir de "bilmem kimin...techolay.net
Huntex Polat?
Emin misin?
@Recep Baltaş hocam troll olduğu kesin belli olan kişilerin banlanmasında neden bu kadar çekingen davranılıyor gerçekten merak ediyorum? Şu konuda forumdaki çoğu insan hemfikirken neden hala trollere müsaade ediliyor?
Karalama, İftira, Troll Konular Hakkında
Son zamanlarda sıklığı epey artmaya başladı ve yetişilemediğini fark ettim. Yeterince hızlı aksiyon alamıyorsunuz. Az önceki konuda 56 tane mesaj vardı. 56 nedir? 10 olmadan o konunun imha edilmesi lazım, kilitlenmesi de değil. Ana sayfada yarım saattir kabak gibi duruyor. Bir de "bilmem kimin...techolay.net