Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Keyfi.
- Makaleler
- 6
Çok, aşırı, felaket, korkunç düzeyde...
Sonucunda istediğim şey varsa sürece katlanarak irade sağlayabilirim. Sevmediğim bir şey varsa aygır gibi yatarım.
Peki yapmak zorundaysan sevmedigin seyi?Sonucunda istediğim şey varsa sürece katlanarak irade sağlayabilirim. Sevmediğim bir şey varsa aygır gibi yatarım.
Yapmak zorundaysam zor olan, süreçtir. Mesela her gün işe gidip gelmek. Şu anda işsizim ama öyle oluyor maalesef. Söve söve gidiyordum, söve söve geliyordum. Hayat şartları işte.
Sahsen bayağı bir erteleyiciyim. Özellikle yapmak istemedigim ama yapmak zorunda oldugum seyleri hep ertelerim.
Mesela evi temizlemem gerekli, yarım saat dur bir cayimi iceyim, şu videoyu izleyim derken 4 saat gecmis ve vazgeçiyorum yapacagim isten. Sonunda yarin yaparim diyorum ve bu boyle gidiyor.
Sizce bu asilabilir bir durum mu? Sadece sevdigim seyleri ayni dakika yapabiliyorum, onun haricinde sıkılıyorum. Ozellikle emir altinda calismak vs. cok daraltiyor. Gecen odamin dis cephesine sıva yaptim, kendim istedigim icin 2 saatte koca duvari sıva yaptim hiç yorulmadan ve sıkılmadan. Ayni islemi babamin komutasinda yaparken 20 dakikada bir surekli dinlenesim geliyordu ve bunaliyordum bana surekli komut vermesinden.
Yaklaşık 3 yıldır mandalinalı rulo pasta yapacağım, 1 2 haftaya yaparım herhalde ya.
Bu ulkede ozel sektorde isci olarak calismak zaten izdirap.Yapmak zorundaysam zor olan, süreçtir. Mesela her gün işe gidip gelmek. Şu anda işsizim ama öyle oluyor maalesef. Söve söve gidiyordum, söve söve geliyordum. Hayat şartları işte.
Yaklaşık 3 yıldır mandalinalı rulo pasta yapacağım, 1 2 haftaya yaparım herhalde ya.
Bizlede paylas canim cekti.