Yani enayi değil de son kullanıcı çok. O yüzden AMD aslında çok daha mantıklı seçim. Gerek Linux, gerek Hackintosh desteği de çok iyi.

Ya abicim herkes AMD alsa ne olacak? Almasa ne olacak? Ya herkes PC'yi oyun için kullanmıyor ki CUDA çekirdekleri ne işe yarıyor arkadaşın bundan haberi var mı acaba?

Kalitesiz demek yürek ister abicim sen dünya devi firmaya nasıl kalitesiz diyebiliyor aklım almıyor. Neyse işte dediğim gibi sorun burada başlıyor adam emeline ulaşmak istiyor. Amacı bu.

Son cümleye bayağı takıldım, NVIDIA'yı kullanıp denedin mi veya nasıl bir sorun yaşadın ki kalitesiz diyorsun ki?

NVIDIA sürücülerde AMD'den daha sorunsuz ve stabil sürücüler yayınlıyor. CUDA çekirdekleri ile render yapıyorsanız bunun hızını bayağı artırıyor ve efektif çalışıyor özellikle Adobe programlarında farkı çok net hissediliyor. Ray Tracing ve DLSS gibi teknolojilerle de kendini öne çıkaran bir firma. Ayrıca AMD'den daha çok satıcısı var ve büyük bir kitlesi var. Parasının hakkını gayet veriyor. "Kalitesiz" kelimesi burada fanboyluk veya deneyimsizlik göstergesi gibi geldi bana.

Yani enayi değil de son kullanıcı çok. O yüzden AMD aslında çok daha mantıklı seçim. Gerek Linux, gerek Hackintosh desteği de çok iyi.
Zaten her ekran kartı alan Linux ve Hackintosh için alıyor. 👍🏻

50 kez Hackintosh kurup 100 kez dağıtım denemişimdir şu kadar komik bir yorum görmedim.

Kalitesiz demek yürek ister abicim sen dünya devi firmaya nasıl kalitesiz diyebiliyor aklım almıyor.
Trollüyor çünkü, öbür konusunda da FSR3'e DLSS3'ten daha iyi demiş.

Boş ver. 🙂

Zaten her ekran kartı alan Linux ve Hackintosh için alıyor. 👍🏻

50 kez Hackintosh kurup 100 kez dağıtım denemişimdir şu kadar komik bir yorum görmedim.

Trollüyor çünkü, öbür konusunda da FSR3'e DLSS3'ten daha iyi demiş.

Boş ver. 🙂
Konu buram buram fanboyluk kokuyor gibi bence. Ama bilemedim.