Ucuz. Teknoloji falan umurunda değil insanların. Verdiği parayla maksimum gücü almak istiyor çoğunluk.
Fight başlasın!
Bu soruyu sormamın sebebi AMD'nin bir kez olsun adamakıllı kalkıp teknolojik bir gelişim yapmamasından dolayıdır. Intel sektöre yeni girmesine rağmen XeSS adlı teknoloji ile AMD'nin FSR ve RSR teknolojilerine taş çıkartıyor. Üstüne daha ucuz olduğu halde daha iyi RTX desteği veriyor. Ayrıca AFMF filan demeyin bir işe yaramıyor. İnternet kafede 2-3 kere test ettim.
Intel?Ucuz. Teknoloji falan umurunda değil insanların. Verdiği parayla maksimum gücü almak istiyor çoğunluk.
Şu anki durumda Intel kartlar F/P gibi duruyor.
DX11 ve DX9'da bozuk o kart. Normalde Intel'de bozuk olması gerekirdi.2-3 yıldır RX 6600 ile hayatıma devam ediyorum 1080p için gayet yeterli bir kart.
Her ürün fiyatına göre avantajları ve dezavantajları oluyor tabii ki fakat günümüzde 2.elde 4-5 bin civarında bu performansı aldıktan sonra çok fazla da ötesini berisini kurcalayası gelmiyor insanın.
?DX11 ve DX9'da bozuk o kart. Normalde Intel'de bozuk olması gerekirdi.
Hocam RX6600XT ile DX11 Witcher 3'ı 1 saniye bile oynayamadım. Üstüne kartta uzak çizimde oluşan hatalar var. Yani kart bildiğiniz bozuk.
Tüm diyemezsin. 7900 XTX ile oynadın mı Witcher 3'ü?Hocam RX6600XT ile DX11 Witcher 3'ı 1 saniye bile oynayamadım. Üstüne kartta uzak çizimde oluşan hatalar var. Yani kart bildiğiniz bozuk.
Ek: Bu sorun tüm AMD kartlarda mevcut. Sorunun neden kaynaklandığını anlamadım.
İnternet kafede var mı diye sorup deneyeceğim. Ayrıca 4080S almak yerine 7900XTX modelini alan da ne bileyim yani şey gibiTüm diyemezsin. 7900 XTX ile oynadın mı Witcher 3'ü?
Intel XeSS ve DLSS donanımsal, FSR yazılım. FSR'ı NIS ile kıyaslayabilirsin çok istiyorsan. AFMF bence de kötü ama AMD olmasaydı halen daha FG'yi sadece donanım ile mümkün olan bir şey sanıyordun. AFMF işe yarıyor fakat görüntü kalitesi Lossless Scaling'e göre çok kötü.Fight başlasın!
Bu soruyu sormamın sebebi AMD'nin bir kez olsun adamakıllı kalkıp teknolojik bir gelişim yapmamasından dolayıdır. Intel sektöre yeni girmesine rağmen XeSS adlı teknoloji ile AMD'nin FSR ve RSR teknolojilerine taş çıkartıyor. Üstüne daha ucuz olduğu halde daha iyi RTX desteği veriyor. Ayrıca AFMF filan demeyin bir işe yaramıyor. İnternet kafede 2-3 kere test ettim.
Öyle bir şey demedim. "Tüm AMD kartlar böyle" dediğin için dedim.İnternet kafede var mı diye sorup deneyeceğim. Ayrıca 4080S almak yerine 7900XTX modelini alan da ne bileyim yani şey gibi![]()