EmirBey

Becerikli
Siyaset bilimi okusalar, uluslararası ilişkiler okusalar, ilgili kitap ve kaynakları okuyup tarasalar, gerekli tarihi alt yapıyo bilseler de bir şeylere dayalı yorum yapılsa neyse de. Birçok kişi ezbere yorum yapıyor. Yok İran müslüman düşmanı, yok danışıklı dövüş...

Bu yorumlar hep altı doldurulmadan yapılan yorumlar ve ben bunlardan sıkıldım artık.

Ben net bilmediğim konularla ilgili konuşmam o yüzden İran meselesi hakkında bir yorum yapmayacağım. Ama günümüzde birçok insan araştırmaya üşendiği için sadece duyduklarına inanıyor duydukları kişide uyduruyorsa öyle yayılıyor. Ben kendi hocalarımın anlattıklarına inanmadan önce araştırıyorum. Tabii diğer arkadaşlarım araştırmadığı için bir hoca beyinlerini yıkadı ve artık laf dinlemiyorlar.

Bir de bunları sanki biliyormuş gibi anlatıyorlar.

Ben net bilmediğim konularla ilgili konuşmam o yüzden İran meselesi hakkında bir yorum yapmayacağım. Ama günümüzde bir çok insan araştırmaya üşendiği için sadece duyduklarına inanıyor duydukları kişide uyduruyorsa öyle yayılıyor. Ben kendi hocalarımın anlattıklarına inanmadan önce araştırıyorum. Tabi diğer arkadaşlarım araştırmadığı için bir hoca beyinlerini yıkadı ve artık laf dinlemiyorlar.
Nasıl mesela? O hoca kim?