Talep az görülmüş olabilir. Açıkçası nedendir bilinmez, ekonomik sebepler mi bilmiyorum ama Türkiye’de de motor merakı ve sevdası son 5 senede falan artmaya, sosyal medyada yer bulmaya başladı benim gözlemlerime göre.
Bunun aynısı dünya genelinde olmamıştır belki de ondan dolayıdır. İnsanlar deli gibi özgürce lüks araba süremiyor gerçek hayatta, bunu yaşamak için ise Forza gibi oyunlar çıkıyor. Arz-talep yani.
Talep az görülmüş olabilir. Açıkçası nedendir bilinmez, ekonomik sebepler mi bilmiyorum ama Türkiye’de de motor merakı ve sevdası son 5 senede falan artmaya, sosyal medyada yer bulmaya başladı benim gözlemlerime göre.
Bunun aynısı dünya genelinde olmamıştır belki de ondan dolayıdır. İnsanlar deli gibi özgürce lüks araba süremiyor gerçek hayatta, bunu yaşamak için ise Forza gibi oyunlar çıkıyor. Arz-talep yani.
Böyle şehir içinde gelişmiş grafiklerle çok fazla seçenekli motorları sürebileceğimiz bir motosiklet simülasyon oyunu neden yok? Ride veya MotoGP serisinden bahsetmiyorum onlar sadece yarış oyunu benim bahsettiğim Forza gibi Crew gibi serbest dünyada takılabileceğimiz bir oyun.
The Crew 2'de evet var biliyorum fakat motosiklet çeşidi çok sınırlı. Sadece belli başlı 2-3 motor var ki zaten oyun ağırlıklı olarak araba üzerine kurulu.
Şöyle Yamaha mt serisinden tut eski kasa motorlara kadar sürebileceğimiz geniş çaplı bir oyun olsa güzel olurdu.
Genelde araba ağırlıklı ülkelerden yarış oyunları gördüğümüzden, araba ağırlıklı oyunlar oluyor. Eğer motor kültürü ağır basan ülkelerden oyunlar görürsek, daha çeşitli motor ağırlıklı oyunlar görebileceğimizi düşünüyorum.
Kanka o sadece pistte yarış ya. Ben açık dünya seviyorum. Forza gibi böyle şehirde dağda bayırda açık alanda serbestçe sürebileyim motoru. Yarış sevmiyorum.
Kanka o sadece pistte yarış ya. Ben açık dünya seviyorum. Forza gibi böyle şehirde dağda bayırda açık alanda serbestçe sürebileyim motoru. Yarış sevmiyorum.