@Uyuyan Sincap hocam onları da deneyimleme şansım oldu güzel cihazlar ama ekran ortasında halen bir çizgi var benlik değil açılır kapanır cihaz ben sadece premium hissiyatı olan bir cihaz istiyorum normal telefon sadece.
. az biraz eski kafalayım yaşım 33 yani bunlar cezbetmiyor beni bu telefonları alanlar halen benim gözümde test telefonu deneyen insanlar. aktif olarak kullandığın cihaz ise şuan samsung a56 oda fazla para vermemek için. yazık yani kolay kazanılmıyor para. ama bir telefon olsa şöyle hem kozmetik hem de yazılımsal olarak bir telefona helalinden 70-80k çıkarım ama zor yani.
@Aakons demek istediğim şey buydu hocam aslında, benim zamanımda da eski cihazlar daha da sağlam deniyordu devamlı ama elimizde tuttuğumuz cihazlar daha sağlam imiş o zamanlar. yani en basitinden ortada kamera deliği ne alaka abi. leke kalmış gibi. yazık yani.
@Blackraven tabiki yani katılıyorum ben ihtiyaçlara yönelik değil de cihazların sağlamlığı konusunu ele almak istedim yoksa bugün 5000 tl lik cihaz bile var oda iş görüyor bir 4 kişilik çekirdek ailenin yeme içme parası. demek istediğim ben gibi olan insanların neden bu tür cihaz olmadığını konuşmak.
@Darth AMD değilim hocam eskişehirdeyim.
))
@Androidin50tonu hocam telefon zaten ihtiyaç için var ona hem fikirim benim eleştirim güzel premium hissi yaşatan cihaz olmaması yoksa tonla telefon var etrafta seç beyen al olmadı kaçak al.
) ama demek istediğim şey inavasyon yani HTC telefon bile deneyimlemiş bir insan olarak konuşuyorum cihaz diyorki burdayım. ama o eski premiumlu hissiyat yok onu demek istiyorum.
@WebSmith tabiki doğru bir şey konu ile alakalı değil gibi gözüküyor ama nasıl konuyu açacağımı bilemedim. edebiyat mezunu değilim.
iphone için katılıyorum kullan at gibi cihazlar ama bakmayın konuştuğum insanlar genelde iphone cihazların daha kolay tamir edilebildiğini çok dile getirdiler çinli firmalar da sağ olsun ikincil donanım olarak çok fazla parça üretiyor. asıl meseleye gelince benim derdim donanım ve görselliğin artık eskisi gibi olmaması ben onu demek istedim.