Neden eskiyi özlüyoruz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Daffy Duck
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 150
  • Etiketler Etiketler
    neden

Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Bazen boş boş oturup sadece eskiyi düşünüyorum. Eski mesajlara bakıp hasret gideriyorum. Biz neden eskiyi özlüyoruz?

Hayat şartları zor. Çoğu kişinin ortak derdi günü kurtarmak. Kaldı ki gözlemlediğim kadarıyla; parası olan bile tam anlamıyla mutlu değil..

İnsan doğuştan gelen özelliğinden dolayı hayatına ufak dokunuşta bulunan biriyi bile unutmayabilir. Hayatınızda nerede olursanız olun. İster zengin iş adamı olun yinede her geçmiş zamanı özler ve anımsarsınız.

Çünkü sorumluluklardan kaçmak istiyoruz. 25 yaşındaki bir gencin sorumlulukları mı daha fazladır yoksa 15 yaşındaki bir çocuğun mu? Tahmin edebileceğin üzere 25 yaşındakinin daha fazladır. Bu yüzden eskiyi özlüyoruz çünkü sorumluluk az olduğu için kendimizi daha özgür hissediyoruz.

Bir tek ben özlemiyorum herhalde. Her yıl önceki yılki halime küfür ediyorum
Aslında öyle, gelişiyoruz. Ama güzel anılar geliyor aklıma, anlık bi' gülümseme geliyor. Yoksa tabii ki kötü anılarımız da var maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…