Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.413 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.772 Pazar 13:43 #11 Emir dedi: Açıkçası S25 Ultra kullanıyorum ve benim 1 günümü rahatlıkla çıkarıyor. Bi' tek herhalde bende bu şekilde şarj sıkıntısı yok. Genişletmek için tıkla... Ultralarda bu sorun görülsede base s serisinden çok daha az.
Emir dedi: Açıkçası S25 Ultra kullanıyorum ve benim 1 günümü rahatlıkla çıkarıyor. Bi' tek herhalde bende bu şekilde şarj sıkıntısı yok. Genişletmek için tıkla... Ultralarda bu sorun görülsede base s serisinden çok daha az.
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.537 Makaleler 9 Çözümler 58 Beğeniler 3.022 Yer Mersin | Lefkoşa Pazar 13:43 #12 @Mr. Soprano, bi' tık öyle ama benim hoşuma gidiyor. Elim de biraz büyük olunca rahatlıkla kavrıyorum.
@Mr. Soprano, bi' tık öyle ama benim hoşuma gidiyor. Elim de biraz büyük olunca rahatlıkla kavrıyorum.
KS KS Mr. Soprano Yetkin Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 302 Çözümler 4 Beğeniler 130 Pazar 13:46 #13 Emir dedi: @Mr. Soprano, bi' tık öyle ama benim hoşuma gidiyor. Elim de biraz büyük olunca rahatlıkla kavrıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten tamamen tercih meselesi ya. Ultra herkese hitap etmiyor işte o yüzden. 26 ile birlikte köşeleri bi' tık yumuşatsalar da büyüklüğü herkese göre değil.
Emir dedi: @Mr. Soprano, bi' tık öyle ama benim hoşuma gidiyor. Elim de biraz büyük olunca rahatlıkla kavrıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten tamamen tercih meselesi ya. Ultra herkese hitap etmiyor işte o yüzden. 26 ile birlikte köşeleri bi' tık yumuşatsalar da büyüklüğü herkese göre değil.