Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama işte ergenlerimiz ve yeni nesil arkadaşlarımız 7 yıllık bir telefonu kullanınca entelektüel sanıyor kendisini.

Peki, 2026'da kullananlar için de geçerli dediklerim.

Sanmaya devam etsin. Bir insanın Xiaomi bilmem ne kullanmasıyla iPhone kullanması arasında çevredeki insanları alakadar eder hiçbir şey yok. Aksini savunan kimsenin fikrinin benim nazarımda bir önemi yok. Herkes bütçesi dahilinde bir şey tercih eder ve kullanır.

Ben sadelikten yanayım her zaman.

Özelleştirme merakım olsaydı HyperOS kullanırdım 😂.

Apple'ın yeni güncellemesi sayesinde artık iPhone cihazınız size ratio vererek sizin yerinize karar verecek ve son derece güvenli bir deneyim yasamaniza olanak sağlayacak. Bununla da kalmadık: Apple mühendislerinin tam 3 yil suren hummalı Ar-Ge çalışmalarının ardindan klavyedeki harflerin kalınlığını %2 oranında değiştirebilme özgürlüğüne kavuştuk! Evet, yanlış duymadınız :cool:. Klavye arka planına görsel koymak gibi sistemi çökertebilecek ve göz zevkini bozacak anarşik hareketlere tabii ki izin verilmedi (!).

Sanmaya devam etsin. Bir insanın Xiaomi bilmem ne kullanmasıyla iPhone kullanması arasında çevredeki insanları alakadar eder hiçbir şey yok. Aksini savunan kimsenin fikrinin benim nazarımda bir önemi yok. Herkes bütçesi dahilinde bir şey tercih eder ve kullanır.
Belki bir gün zengin gibi gözükmek için artık kolay virüs yiyecek bir telefon kullanmazlar.

Sade telefon. Güncelleme alıyor ve bazıları iPhone için çıldıracak seviyede bazı özelliklerini abarttığı için hala kullanılıyor.

Valla bizim şantiyede çoğu ustada 17 Pro var hiç de zengin durmuyorlar. :) Hedef zengin durmaksa cep telefonu çok alelade bir nesne bu iş için.
Milyarderler normal tişört giyiyor normal.

Sade telefon. Güncelleme alıyor ve bazıları iPhone için çıldıracak seviyede bazı özelliklerini abarttığı için hala kullanılıyor.
Peki, güncelleme desteği de bitince sizce bırakırlar mı?

@DarthGorsoy bununla alakası yok, iddianız geçersiz. Örnek veriyorum ben Android'in en ince detaylarına bile müdahale edebilirim, girmediğim noktası da kalmadı şu ana kadar.

Bu benim bilmediğim anlamına mı geliyor? Hayır, ben bu tarz saçmalıklarla uğraşmak istemiyorum bir Android kullanıcısı olarak.

AOSP dışındaki hiçbir Android UI'ın benim gözümde değeri yok.

Size iyi Sosyaller...

Ben ne zaman Apple kullansam sıkılıyorum telefondan. Kamera konusunda da Android'de istediğim tarz cihaz bulamıyorum. Ya renkler çok canlı oluyor ya da keskinlik çok fazla oluyor. S23 Ultra'nın kamerasını beğenememiştim. 15 Pro Max'imi satıp ne alsam bilmiyorum. Konudan alakasız oldu ama iPhone kullanan çoğu insan bence kamera ve 2. el satış ve "Sosyal Statü" sandığı için kullanıyor. 36 ay taksitle aldığın beyaz iPhone 13 128 GB ile çektiğin TikToklar kimsenin umrunda değil ama bizim halkımız işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.