Alan değil, kullananlara yönelik bir konu ana mesajı görüyorum.
Alan değil, kullananlara yönelik bir konu ana mesajı görüyorum.
Ama işte ergenlerimiz ve yeni nesil arkadaşlarımız 7 yıllık bir telefonu kullanınca entelektüel sanıyor kendisini.Zaten entelektüel olmak da kültürel birikimle alakalı.![]()
Peki, 2026'da kullananlar için de geçerli dediklerim.Alan değil, kullananlara yönelik bir konu ana mesajı görüyorum.
Ama işte ergenlerimiz ve yeni nesil arkadaşlarımız 7 yıllık bir telefonu kullanınca entelektüel sanıyor kendisini.
Peki, 2026'da kullananlar için de geçerli dediklerim.
Ben sadelikten yanayım her zaman.
Özelleştirme merakım olsaydı HyperOS kullanırdım.
Belki bir gün zengin gibi gözükmek için artık kolay virüs yiyecek bir telefon kullanmazlar.Sanmaya devam etsin. Bir insanın Xiaomi bilmem ne kullanmasıyla iPhone kullanması arasında çevredeki insanları alakadar eder hiçbir şey yok. Aksini savunan kimsenin fikrinin benim nazarımda bir önemi yok. Herkes bütçesi dahilinde bir şey tercih eder ve kullanır.
Belki bir gün zengin gibi gözükmek için artık kolay virüs yiyecek bir telefon kullanmazlar.
Milyarderler normal tişört giyiyor normal.Valla bizim şantiyede çoğu ustada 17 Pro var hiç de zengin durmuyorlar.Hedef zengin durmaksa cep telefonu çok alelade bir nesne bu iş için.
Peki, güncelleme desteği de bitince sizce bırakırlar mı?Sade telefon. Güncelleme alıyor ve bazıları iPhone için çıldıracak seviyede bazı özelliklerini abarttığı için hala kullanılıyor.