Hocam bazı araştırmalarıma göre 2025 güvenlik güncellemesi eğer Windows Update bölümüne gelmezse riske girebilir. Ama şöyle bir durum da söz konusu var. Bir sürü güvenilir kullanışlı anti-virüsler var. Bunlar ne güne duruyor da Microsoft zorla bizi Windows 11'e geçirmeye çalışıyor?
8.1'in batık çıkmasından ardından çıkan Windows 10, 8.1'e nazaran daha iyi bir işletim sistemi olarak piyasaya çıktı. Bunun yanı sıra 11'in halen sıkıntıları var. Güncellik amacıyla 11'e geçen bir kesim var ancak bu durum, Windows 11'in Windows 10'un makyajlanmış hali olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
8.1'in batık çıkmasından ardından çıkan Windows 10, 8.1'e nazaran daha iyi bir işletim sistemi olarak piyasaya çıktı. Bunun yanı sıra 11'in halen sıkıntıları var. Güncellik amacıyla 11'e geçen bir kesim var ancak bu durum, Windows 11'in Windows 10'un makyajlanmış hali olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Hocam tek sorun var TPM 2.0. Bazı kişiler TPM ayarını BIOS'da bulamıyor, veya açmayı bilmiyor. Aslında iyi bir ayar TPM hileler için çok iyi bir ayardır. Ama bazı arkadaşlar açmasını bilmediği için örnek olarak; Valorant veya diğer oyunlar bunları gerektiriyor. Önceden Windows 11'e geldiğini düşünüyorum sanki öyleydi. Ama Windows 10 işletim sistemine de sunulduğu için artık Windows 11 kurmak için TPM ayarı açık olmalı.
Windows 11'in tasarımını pek beğenmediğim ve Windows 10 çok daha akıcı hissettirdiği için 10 kullanıyorum. Microsoft desteği kaldırınca düşünürüm artık 11'e geçmeyi.
Windows 11'in tasarımını pek beğenmediğim ve Windows 10 çok daha akıcı hissettirdiği için 10 kullanıyorum. Microsoft desteği kaldırınca düşünürüm artık 11'e geçmeyi.
Yıllardan gelen alışkanlık başka bir şey değil. Halbuki çöp olduklarını kendileri de biliyorlar ancak üst sürüme geçecek sistemleri de yok, başka alternatif de olmayınca, bu yüzden kullanıyorlar.
Yıllardan gelen alışkanlık başka bir şey değil. Halbuki çöp olduklarını kendileri de biliyorlar ancak üst sürüme geçecek sistemleri de yok, başka alternatif de olmayınca, bu yüzden kullanıyorlar.