Neden Halen Windows 10 Kullanılıyor?

Sırf Windows 11 var diye Windows 10'la uğraşmak istemiyorlar işte.

8.1'in batık çıkmasından ardından çıkan Windows 10, 8.1'e nazaran daha iyi bir işletim sistemi olarak piyasaya çıktı. Bunun yanı sıra 11'in halen sıkıntıları var. Güncellik amacıyla 11'e geçen bir kesim var ancak bu durum, Windows 11'in Windows 10'un makyajlanmış hali olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Hocam tek sorun var TPM 2.0. Bazı kişiler TPM ayarını BIOS'da bulamıyor, veya açmayı bilmiyor. Aslında iyi bir ayar TPM hileler için çok iyi bir ayardır. Ama bazı arkadaşlar açmasını bilmediği için örnek olarak; Valorant veya diğer oyunlar bunları gerektiriyor. Önceden Windows 11'e geldiğini düşünüyorum sanki öyleydi. Ama Windows 10 işletim sistemine de sunulduğu için artık Windows 11 kurmak için TPM ayarı açık olmalı.

Windows XP kullananlar var hala ilginç.
VirtualBox'dan patlatmaya çalışıyorlardır.

Windows 11'in tasarımını pek beğenmediğim ve Windows 10 çok daha akıcı hissettirdiği için 10 kullanıyorum. Microsoft desteği kaldırınca düşünürüm artık 11'e geçmeyi.

Windows 11'in tasarımını pek beğenmediğim ve Windows 10 çok daha akıcı hissettirdiği için 10 kullanıyorum. Microsoft desteği kaldırınca düşünürüm artık 11'e geçmeyi.
Desteği kaldırsa bile kullanırım Windows 10'u. Güncellemeye gerek yok kurarsın arkada anti-virüsü rahatına bakarsın. Virüslere kafa tutarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…