Windows 10 daha iyi animasyonları olsun sade görünümü olsun. Akıcılık da öyle. Ancak microzort zorla geçirtecek mecbur kalınacak. Bende 11 kullanıyorum. Memnun değilim ancak yeni teknolojiler 11'e geliyor.
Animasyonlar daha iyi değil, ama daha akıcı ve daha performanslı. Zaten insanların geçmemesinin iki büyük sebebi var: birisi performans ve akıcılık, diğeri ise 'patates' bilgisayarların TPM 2.0 gibi, Secure Boot gibi özellikleri desteklememesi.

Son düzenleme:
Hayır sömürmüyor. Benim sistemde Windows 10 boşta 5-6 GB RAM yerken Windows 11, 4-5GB RAM yiyordu :D?
Hizmetlerden kaynaklanıyor olabilir hocam. Arkada bomboş gereksiz çalışan hizmetler var. Onları kapatırsan belki bellek kısmını rahatlabilirsin. Onunla ilgili bir sürü rehber var.

Hizmetlerden kaynaklanıyor olabilir hocam. Arkada bomboş gereksiz çalışan hizmetler var. Onları kapatırsan belki bellek kısmını rahatlabilirsin. Onunla ilgili bir sürü rehber var.
Onunla uğraşamam, her ikisinde de aynı hizmetler açık hatta Windows 11'de daha fazladır büyük ihtimal, buna rağmen böyle, ben Windows 11'de mutluyum, 10'a hayatta dönmem.

Arkadaşlar Microsoft 2025 yılının ardından artık Windows 10'a güvenlik güncellemesini getirmeyeceğini açıkladı. Bu yüzden artık herkesin Windows 11'e geçmesi lazım. Ama halen Windows 10 Windows 11'e göre daha çok kişi kullanıyor. Siz 2025 yılında güvenlik güncellemesi gelmezse halen Windows 10'da kalır mıydınız?

Eki Görüntüle 70916
Fotoğrafa bakılırsa kullanıcıların 3.04% Windows 7 kullanıyor.
Daha desteğinin kesilmesine çok var, son aylara doğru çoğunluk geçer diye düşünüyorum. Linux'un pazar payında da %2-4 arası bir artış olacağını düşünüyorum o vakit.

Onunla uğraşamam, her ikisinde de aynı hizmetler açık hatta Windows 11'de daha fazladır büyük ihtimal, buna rağmen böyle, ben Windows 11'de mutluyum, 10'a hayatta dönmem.
Ben sana Windows 10'a geç demiyorum zaten. Konu başlığında görüyorsunuzdur illa ki. Ben laptopumda denedim 16GB RAM var. 7-5 Windows 11 kullanıyor hocam. Ben oyun oynasam 3-2 GB RAM ile mi oynayacağım?

Hayır sömürmüyor. Benim sistemde Windows 10 boşta 5-6 GB RAM yerken Windows 11, 4-5GB RAM yiyordu :D?
Windows 11'de hesap makinesi bile 1-2 servisle çalıştırabilmesine rağmen bunlar 12 servisle çalıştırıyorlar ve halen arkada 200 tane gereksiz hizmet çalıştırılıyor ve bunlar hep açık.