Detaylar
Kim cevapladı?cerrahpaşalı
Uzman
- Makaleler
- 3
Zaten Windows 8 acayip kötü sistemdi. XP kurarım Windows 8'e geçmem.İstediği kadar güncelleme alsın, Windows 8 kadar başarısız bir sürümdür bana göre. Oyuncular için değil. Arka plan uygulamaları bile kapatılmıyordu en son. Bilmem düzeltildi mi.
Kanuni Jedi Suleyman
Yetkin
One drive reklamları çok fazla gösterilmeye başlandı, yakında one drive'da edge gibi silinemez hale getirilir.İstediği kadar güncelleme alsın, Windows 8 kadar başarısız bir sürümdür bana göre. Oyuncular için değil. Arka plan uygulamaları bile kapatılmıyordu en son. Bilmem düzeltildi mi.
cerrahpaşalı
Uzman
- Makaleler
- 3
Zaten Windows 10'dan fazla Windows 11'e geçince Windows 10'un ismi kadar boş microsofta bağlı uygulamalar geliyor. Bir de onların altyapısı var kastırıyor bilgisayarı.
Loutermilch
Başarılı
Windows 11 çıktığından beri tak diye yükleyebileceğim sistemlere sahip oldum. Hatta yükledim de, ama beğenmeyip geri döndüm. Toplamda 3 kez şans verdim ve hepsinde geri 10'a döndümYıllardan gelen alışkanlık başka bir şey değil. Halbuki çöp olduklarını kendileri de biliyorlar ancak üst sürüme geçecek sistemleri de yok, başka alternatif de olmayınca, bu yüzden kullanıyorlar.
SadeceZinzap
Uzman
Bizim okulda stabil şekilde çalışıyordu hala, tek eksiği visual studio gibi uygulamaların desteğinin kesilmesi, o yüzden bizde eski sürümünü kullanıyoruz , oyun içinde fena değil.İstediği kadar güncelleme alsın, Windows 8 kadar başarısız bir sürümdür bana göre. Oyuncular için değil. Arka plan uygulamaları bile kapatılmıyordu en son. Bilmem düzeltildi mi.
RockyHighway79
Üstün
Hayır sömürmüyor. Benim sistemde Windows 10 boşta 5-6 GB RAM yerken Windows 11, 4-5GB RAM yiyordu?
Arkada antivirüs açık sadece.
cerrahpaşalı
Uzman
- Makaleler
- 3
Bana göre Windows 11'e geçince en gereksiz uygulamalar. Copilot.Ben 11'den memnun değilim ama 10 da geçemem. Çünkü 11 yeni eklentilerle geliyor. Ama kasıntı sevmiyorum yani.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Bana göre Windows 11'e geçince en gereksiz uygulamalar. Copilot.
O var OneDrive var çok şey var.
Yeni konular
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-
-