İstediği kadar güncelleme alsın, Windows 8 kadar başarısız bir sürümdür bana göre. Oyuncular için değil. Arka plan uygulamaları bile kapatılmıyordu en son. Bilmem düzeltildi mi.

İstediği kadar güncelleme alsın, Windows 8 kadar başarısız bir sürümdür bana göre. Oyuncular için değil. Arka plan uygulamaları bile kapatılmıyordu en son. Bilmem düzeltildi mi.
One drive reklamları çok fazla gösterilmeye başlandı, yakında one drive'da edge gibi silinemez hale getirilir.

Zaten Windows 10'dan fazla Windows 11'e geçince Windows 10'un ismi kadar boş microsofta bağlı uygulamalar geliyor. Bir de onların altyapısı var kastırıyor bilgisayarı.

Yıllardan gelen alışkanlık başka bir şey değil. Halbuki çöp olduklarını kendileri de biliyorlar ancak üst sürüme geçecek sistemleri de yok, başka alternatif de olmayınca, bu yüzden kullanıyorlar.
Windows 11 çıktığından beri tak diye yükleyebileceğim sistemlere sahip oldum. Hatta yükledim de, ama beğenmeyip geri döndüm. Toplamda 3 kez şans verdim ve hepsinde geri 10'a döndüm

Bizim okulda stabil şekilde çalışıyordu hala, tek eksiği visual studio gibi uygulamaların desteğinin kesilmesi, o yüzden bizde eski sürümünü kullanıyoruz , oyun içinde fena değil.

Hayır sömürmüyor. Benim sistemde Windows 10 boşta 5-6 GB RAM yerken Windows 11, 4-5GB RAM yiyordu :D?
1722686266133.webp

Arkada antivirüs açık sadece.