Benim sistemimde 11 de stabil sorunsuz çalıştığı için kısa süre önce Windows 10 devri benim için kapanmıştır. Önceden Windows 10, Windows 7 gibi stabilite anlamı taşırdı benim için.

Arkadaşlar Microsoft 2025 yılının ardından artık Windows 10'a güvenlik güncellemesini getirmeyeceğini açıkladı. Bu yüzden artık herkesin Windows 11'e geçmesi lazım. Ama halen Windows 10 Windows 11'e göre daha çok kişi kullanıyor. Siz 2025 yılında güvenlik güncellemesi gelmezse halen Windows 10'da kalır mıydınız?

Eki Görüntüle 70916
Fotoğrafa bakılırsa kullanıcıların 3.04% Windows 7 kullanıyor.
Bahsedilen 3.04%'den biri olarak neden Windows 10'un Windows 11'e göre daha çok kişinin kullandığını göstereyim.

windows_devolution.webp

Windows 11'e geçtim ama Windows 10'da almadığım hataları aldım. Windows 10 desteği 2025'te bitecek diyorlar ama LTSC sürümünün desteği 2031'de bitiyor. Ben niye geçeyim şimdi Windows 11'e? Windows 10 taş gibi çalışıyor, gıcık oluyorum Microsoft'a sırf bu yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yalnız güvenlik desteği kesilince pat diye virüsler bilmem neler trojanlar dolmaya başlamıyor bilgisayara. Eğer saçma sapan sitelere girip ne olup olmadığı belli olmayan dosyaları indirirseniz zaten güvenlik desteği olsa da olmasa da virüs yersiniz. Bilgisayarım dual boot ve genellikle zamanımı Windows 7'de geçiriyorum, şu ana kadar ne virüs yedim ne bir şey. Önemli olan "güvenlik desteği" falan değil, nerden ne indirip indirmediğiniz.