Neden hayatınızda biri olmadı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 792
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

792

Uzman
Merhaba, hayatında hiç sevgili, flört gibi işlerle uğraşmamış kişilerin neden bu işler ile uğraşmadığını öğrenebilir miyim?

Not: Konu tamamen merak için açılmıştır.

Benim neden bu işlerle uğraşmadığımı soracak olursanız aldatılma korkusu, red edilme korkusu, ekonomik sıkıntılar ve sinir problemleri… gibi birçok neden sayabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Keko değilim, saçlarımın yanlarını 0'a vurup üstleri bırakmıyorum, kızlara köpek muamelesi yapmıyorum, bürüsürü kız ortamım yok ve niceleri.

Evlenmeyi düşünmüyorum. Aslında isterdim ama sinir sıkıntım var. Hemen sinirlenip bağırıp çağırıp yıkıp döküyorum. Anne babama ve kardeşlerime eziyet ettiğim yeter. İleride başka insanların da hayatını zehir etmek istemem.. Evliliği hak etmeyen biriyim. Evlenmek istemediğim halde sevgili flört işlerine bulaşmam da ne kadar mantıklı? Hem ailemde geçim yok. Manevi anlamda. İleride böyle bir ailem olacağına olmasın daha iyi. Bir sürü kuş balık ve bitki alıp ölürüm aralarında. Öldüğümü de faturalarımın ödenmemesinden anlarlar herhalde.

Ayrıca kızlara güvenmiyorum. Sadece kısa bir süre kız arkadaşlar edinmiştim bir iki sene önce ve çok sıkıntı çektim onların tribinden şundan bundan. Sevgili olsak daha kötü demek ki. Arkadaşım olan kızlara güvenlerim boşa çıktı bir de sevgili mi olayım?

Her şeyi geçtim param yok. Hiçbir kız parkta yavan ekmek yemeli date kabul etmez eminim ki. Ya da belki aynı mahallede olsak bile ayda bir falan görüşeceğimiz bir ilişkiyi kimse istemez. Normalde. Kızlara ne para ne de kafa veremem.

“Kız işleri bu yaşta olmaz” diyen adama bak sen.
İşim oluyor benim ya. Günümün bir kısmını da konsollarla geçiriyorum.

Tekrar kız işlerine başlarız. Müsait olunca tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…