Detaylar
Kim cevapladı?Konsolu asla bırakmayın hocam. Size huzur getiren sizi hayata bağlayan sizi bu hayatta zevk veren şeyleri asla bırakmayın. En azından sizi mutlu ediyordur en azından sizin psikolojinizi düzeltiyordur hiçbir şey yapmamak insanı en çok yıpratan olaydır. Bu yüzden konsolla iç içe olmak sizin için en iyisi.Zaten bana aşık olsalar bile ben istemem. Birkaç kişi reddettim.
Benim işim oluyor bir de. Biliyorsun zaten. Konsollarda işim oluyor.
Sırf akpliyim diye kimse bana kız vermiyor.
Konsol işini ölene kadar yapacam.Konsolu asla bırakmayın hocam. Size huzur getiren sizi hayata bağlayan sizi bu hayatta zevk veren şeyleri asla bırakmayın. En azından sizi mutlu ediyordur en azından sizin psikolojinizi düzeltiyordur hiçbir şey yapmamak insanı en çok yıpratan olaydır. Bu yüzden konsolla iç içe olmak sizin için en iyisi.![]()
Halbuki çok iyi kalplisiniz. Kızlar zaten iyi kalpli insanları zor bulur. Sıkılacak insanda değilsiniz bence. Umarım sizin kismetinize sizin gibi iyi kalpli insan çıkar.Olmuyor. Zamana pek iyi ayak uyduramıyorum. Sıkılırlar benden.
Bence de yapın hocam sizi motive de ediyor bence.
Tüekiyedeki bütün kızlar kötü kalpli erkekleri tercih ediyor.Halbuki çok iyi kalplisiniz. Kızlar zaten iyi kalpli insanları zor bulur. Sıkılacak insanda değilsiniz bence. Umarım sizin kismetinize sizin gibi iyi kalpli insan çıkar.
Silverback Gorilla
Üstün
Kızlar genellikle iyi kalpli değilde keko erkekleri seviyorlar.Halbuki çok iyi kalplisiniz. Kızlar zaten iyi kalpli insanları zor bulur. Sıkılacak insanda değilsiniz bence. Umarım sizin kismetinize sizin gibi iyi kalpli insan çıkar.
Aynen öyle sevgili değerli hocam ağzımdan aldınız lafı cidden öyle.Kızlar genellikle iyi kalpli değil de keko erkekleri seviyorlar.
Silverback Gorilla
Üstün
Aynen öyle sevgili değerli hocam ağzımdan aldınız lafı cidden öyle.
Kırılan taraf her zaman seven taraftır. Sen git bir kızı çok sev o kendisini sevmeyen erkeği sevsin. Cidden saçmalık bu da.