Zaten bana aşık olsalar bile ben istemem. Birkaç kişi reddettim.

Benim işim oluyor bir de. Biliyorsun zaten. Konsollarda işim oluyor.
Konsolu asla bırakmayın hocam. Size huzur getiren sizi hayata bağlayan sizi bu hayatta zevk veren şeyleri asla bırakmayın. En azından sizi mutlu ediyordur en azından sizin psikolojinizi düzeltiyordur hiçbir şey yapmamak insanı en çok yıpratan olaydır. Bu yüzden konsolla iç içe olmak sizin için en iyisi. :thumbsup:

Konsolu asla bırakmayın hocam. Size huzur getiren sizi hayata bağlayan sizi bu hayatta zevk veren şeyleri asla bırakmayın. En azından sizi mutlu ediyordur en azından sizin psikolojinizi düzeltiyordur hiçbir şey yapmamak insanı en çok yıpratan olaydır. Bu yüzden konsolla iç içe olmak sizin için en iyisi. :thumbsup:
Konsol işini ölene kadar yapacam.

Halbuki çok iyi kalplisiniz. Kızlar zaten iyi kalpli insanları zor bulur. Sıkılacak insanda değilsiniz bence. Umarım sizin kismetinize sizin gibi iyi kalpli insan çıkar.

Bence de yapın hocam sizi motive de ediyor bence.
Tüekiyedeki bütün kızlar kötü kalpli erkekleri tercih ediyor.

Halbuki çok iyi kalplisiniz. Kızlar zaten iyi kalpli insanları zor bulur. Sıkılacak insanda değilsiniz bence. Umarım sizin kismetinize sizin gibi iyi kalpli insan çıkar.

Bence de yapın hocam sizi motive de ediyor bence.
Kızlar genellikle iyi kalpli değilde keko erkekleri seviyorlar.

Hiç uğraşmadım. Gerek yok isteyen beni bulur 🙂 hayatımdan ve GTX 450 ışığından memnunum.