AtoMiK

Uzman
Yer
Türkiye
Instagram'da ne zaman Reels izlesem, hep yapay zeka ile yapılmış sokak röportajları önüme çıkıyor. Bir sürü yani. Neden bu kadar abartıyorlar, görmemişler gibi? Hep aynı şeyler. Instagram buna el atmalı bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç kere karşına çıkar. Geçmeyip izlemeye devam edersen, beğenirsen, yorum atar veya paylaşırsan daha fazla çıkar. Bi' ara her kaydırdığım video Mustafa ile ilgili oluyordu hazreti Yasuo'ya atmaktan :D

Ben beğenmiyorum geçiyorum ama her zaman karşıma çıkıyor yorum yapma paylaşma huyum yok.

Çünkü yapması kolay ve izleniyor. İnsanlar oturduğu yerden tek bir prompt ile videoyu yapıyor, Instagram'a atıyor ve yattığı yerden beğeni kasıyor, bu sebeple de herkes paylaşıyor. Ayrıca emin ol bu röportaj videoları da diğer bütün akımlar gibi maksimum 2-3 hafta içinde unutulup gider.

Popüler ve iyi de izleniyor çünkü. Hiç söylenmemiş veya söylenemeyecek şeyleri söyletebiliyorsun.

Çünkü yapması kolay ve izleniyor. İnsanlar oturduğu yerden tek bir prompt ile videoyu yapıyor, Instagram'a atıyor ve yattığı yerden beğeni kasıyor, bu sebeple de herkes paylaşıyor.

Herkes paylaşması zaten sıkıcı bir sınırı olmanı ama bizim hakkımız abartmayi cok sevdiği için 1 aydir devam ediyor.

O yüzden Instagram'ı sildim saçma sapan işten ibaret. Boş boş akımlar; utanma, ahlak, zeka belirtisi yok. YKS sonrası sadece bazı kişilerle konuşmak için tekrar indireceğim. Hayatımda WhatsApp'tan daha iyi uygulama görmedim.

@Michael MYERS, Marvel'dan daha gerçekçi. CGI'ı bozdular iyice. Instagram'ya epeydir girmiyorum. X daha çok sarıyor artık. Reddit'te yankı odası gibi geliyor. TikTok ile de X ile arada sırada kaynattığım kafayı eritmek gereksiz. Techolay + X. Meta pazar payını kaybetmez diyordum eskiden ama özgün Facebook dışında sosyal medyada bitik meta.